Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1011
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gençlik Dizileri
S
7 yıl
Er
Konu Sahibi

İnş. konuyu doğru yere açmışımdır.

Söylemek istediğim şu: Eskiden Disney Channel televizyon kanalında gençlik dizileri başlıyordu. Bu dizileri izler, severdim. Özellikle Waverly Büyücüleri , Bakıcım Bir Vampir dizisini. Ama bu diziler kaldırıldı. Ben genç olduğumdan kendime bir dizi bulamıyorum. Waverly Büyücleri tarzı komedi gençlik dizileri yayınlayan bir televizyon kanalı biliyor musunuz? Biliyorsanızda söyler misiniz? (Parasız Kanal Olsun) İnternetten eski Disney gençlik dizilerini izliyorum ama hepsi final vermiş durumda. Aktif , final vermemiş bir gençlik dizisi veya yayınlayan kanal biliyorsanız lütfen söyleyin. (yabancı dizi olsun , türkçe dublajlı olsun , komedi olsun , doğaüstü şeyler olsun . Örnek vampirler, büyücüler,cadılar, zombiler, kurtadamlar, kısaca Waverly Büyücüleri gibi )



G
7 yıl
Yarbay

Ergenlik seviyesi yüksek bir dizi olan teenwolfu sana önerebilirim. Bir tanıdık göstermişti bize 3-4 dakika ancak seyredebilmiştim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Er
Konu Sahibi

sağol ama korku olmasın komedi , doğaüstü olsun (doğaüstü olmasada olur)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Centaurus A
X
7 yıl
Yüzbaşı

Teen wolf izleyebilirsin.Korku içeriyor gibi gözükse de pek korku içeriği yok ergen dizisi.Doğa üstü sayılmayacak dizi olarak the 100 önerebilirim.Konusu düzgün sayılsa da işlenişi ergen dizisi.




Bu mesajda bahsedilenler: @semihgamer124
G
7 yıl
Yarbay

Baywatch dizisini izleyebilirsin. Bol bol bikinili kızlar var



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Binbaşı

Nickelodeon in gençlik dizilerini izlemediysen bi bak derim Supernatural a da bakabilirsin gerilim dogaustu dizisi seversin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Binbaşı

DC-CW dizileri hoşuna gider sanırım fazla gençlik olmasa da. Shadowhunters var fena değil.

Red Oaks ve Degrassi serisini de önerebilirim sanırım fakat bu ikisi gençlik dizilerine göre biraz daha ciddi bir havada. Sevip sevmeyeceğini bilmiyorum. Ayrıca Degrassi'nin çoğu bölümü için Türkçe altyazıyı geçtim İngilizce bile bulamaman mümkün.

Kendine göre bir şeyler seçersin artık

Edit: @North Jon arkadaşın dediği gibi Nickelodeon dizileri güzel oluyor. Fakat elinin altında Dijitürk falan yoksa ve para vermek istemiyorsan bulmak biraz zorlayıcı olabiliyor diğer daha popüler dizilere göre.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 7 Eylül 2017; 18:46:25 >


Bu mesajda bahsedilenler: @North Jon
N
7 yıl
Teğmen

One Tree Hill



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yarbay

Hocam ne kadar dikkatini çeker bilemiyorum ama skam dizisini tavsiye ederim . kısa bir özet geçecek olursak Norveç te çekildi dizi . Norveç gençlik dizisi olarak tüm avrupa da baya ilgi gördü . dizi ile ilgili en çarpıcı şeyler ise dizi oyunculari tamamen amatör . ve karakterler ile ilgili mesajlaşma vs herşey ayni anda dizinin sitesinde yayınlanıyordu . tabi dizi final yaptı o ayrı bir olay ama vakit geçsin , egleneyim , birde Norveç gençlerinin hayatini göreyim dersen mutlaka izle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
7 yıl
Yarbay

misfits ilk sezonu izleyip bıraktım belki beğenirsin...



S
7 yıl
Yüzbaşı

skam izleyebilirsin final yaptı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.