Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
358
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy Z Fold 8 Wide geliyor: Yeni kamera, büyük batarya, kırışmayan ekran
E
dün (5695 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Galaxy Z Fold 8 Wide geliyor: Yeni kamera, büyük batarya, kırışmayan ekran
Galaxy Z Fold 8 (Wide) ile ilgili detaylı bir sızıntı, Samsung'un yakında tanıtacağı katlanabilir telefonunun 201 gramlık tasarımını, 4800 mAh bataryasını, 45W şarj hızını ve yeni 50MP kamerasını ortaya çıkardı. Samsung'un nihayet neredeyse kırışıksız bir ekran elde etmeyi başardığı bildiriliyor.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 8, ilk kez canlı olarak görüntülendi



4800 mAh batarya, 45W şarj, 50MP kamera, 201 gram ağırlık



Detaylı Galaxy Z Fold 8 (Wide) sızıntısı, lansman öncesinde pil, şarj, ağırlık ve kamera özelliklerini ortaya koyuyor. En dikkat çekici yükseltme; ağırlık. Samsung'un Galaxy Z Fold 8'in ağırlığını 201 grama düşürmeyi başardığı bildiriliyor. Telefon açıldığında 4.5 mm kalınlığında olacak. Hatırlatma olarak, Galaxy Z Fold 7, 215 gram ağırlığında ve açıldığında 4.2 mm kalınlığında oluyor. Bu arada, en üst model olan Galaxy S26 Ultra 214 g ağırlığında.



https://x.com/UniverseIce/status/2061694582967119944?s=20



Samsung'un katlanma çizgisini geliştirdiği ve artık Oppo Find N6'nınkiyle aynı ve hatta daha iyi olduğu bildiriliyor. Bu gelişme, kullanıcıların sıklıkla şikayet ettiği Galaxy Z Fold tasarım unsurlarından biri için büyük bir değişim anlamına geliyor. Hafif tasarımına rağmen cihazın 45W şarjı destekleyen 4800 mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor. Bu özellikler, agresif ağırlık azaltımına rağmen Samsung'un güçten ödün vermediğini gösteriyor. Referans olarak, Galaxy Z Fold 7’de 4400 mAh batarya bulunuyor.



Son olarak, sızdırılan bilgiler, Eylül’de iPhone 18 Pro ile tanıtılması beklenen katlanabilir iPhone Ultra'ya benzer şekilde 24MP modunda çekim yapabilen yepyeni 50MP sensöre işaret ediyor.



Samsung'un yeni katlanır telefonları Galaxy Z Fold 8 ve Fold 8 Ultra’yı 22 Temmuz’da Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor.




Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Galaxy-Z-Fold-8-Wide-detailed-specs-design-models-revealed-New-camera-big-battery-crease-free-display-in-201g.1313137.0.html

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

Batarya özellikle çift ekranlı bir telefon için çok yetersiz. Ya çinli firmalar telefonun kalınlığını çok az attırarak 10.000mAh batarya koymaya başladıkları bir dön...
Yoruma Git
Yorumun Devamı faniseyler - dün +4
F
dün (2105 mesaj)
Yarbay

Batarya özellikle çift ekranlı bir telefon için çok yetersiz. Ya çinli firmalar telefonun kalınlığını çok az attırarak 10.000mAh batarya koymaya başladıkları bir dönemde 4800 mAh batarya çok zayıf. Birde şarj hızı neden 45w hâla. Bari küçücük bataryanın yanında 80-100w hzılı şarj desteği de verin de milet şarjı bitince çabucak şarj edip devam etsin kullanmaya.




W
dün (4427 mesaj)
Yarbay

Başlıkta büyük batarya derken muhtemelen bu sefer samsung en az 6000 mah koymuştur dedim. Ama admine göre 4800 mah da büyük batarya sayılıyormuş.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.