Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Galaxy S7 ve S7 Edge telefonunda Android 7.0 Nougat güncellemesinden pişman olan var mı?
T
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu konu ile ilgili detaylı bir tartışma göremedim. Yabancı sitelerde "neden 7.0'a güncellemeli, neden güncellememeli" tarzında yazılar buldum sadece.

Eski telefonlarımı da hiç yeni android versiyona geçirmedim yavaşlama şikayetlerini okuduğum için. Hatta S3, S4 sahibi arkadaşların telefonlarını yavaşladığı için orijinal android sürümlerine döndürme işi de bana kalmıştı.

Yeğenim Samsung P580 tabletin sürüm güncelleme uyarılarını kabul etmiş ve istemeden Nougat güncellemesi yapıldı. Tablette sorun yok ama S7 için meraktayım.

S7 ve S7 Edge ile ilgili tek görebildiğim %10 batarya süresinin azaldığı. Durum böyle olunca güncelleme yapsam mı diye düşünmeye başladım.

Yavaşlama, donma, hata gibi sorunlar var mı sizin tespit ettiğiniz?






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 30 Kasım 2017; 11:38:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

Bence türkiyede güncelleme yapıpta sorun yaşayanların yüzde 95inin cihazlarında sorun olduğunu düşünmüyorum..tamamiyle psikolojik bir konu bu..ancak belki yüzde 5 kısımda uygulamaların yeni sürüme uyumsuz olması gibi bir sorun yaşanıyor olabilir..



Bende sizin tam aksinize önce symbian cihazlarımı ve sonrada hem android hemde ios cihazlarımı her zaman yeni sürüme hatta bazende beta sürüme düşünmeden güncelledim..hiçte sorun yaşamadım..yaşadıysam eğer örnek veriyorum ;7 saat ekran süresi aldığım cihaz 6.30 saate düşmüştür..onun dışında bir sorun görmedim..tamamiyle abartılan ve bazı kişiler için memleket meselesine döndürülen bir konu..bu kadar abartmaya gerek yok..binanızı yıkıpta kentsel dönüşüme vermiyorsunuz..bu kadar düşünecek ne var ?? En kötü bir fabrika ayarlarına sıfırlarsın bitti gitti..

Adam çıkıyor ya kardeşim diyor 6.0da iken cihazım dünyanın en hızlı en iyi pil süresi sunan cihazı idi..6.0.1 yükledim cihaz maf oldu..kullanılmıyor açılmıyor çalışmoyor..!!! Böyle saçma bişey olabilirmi yahu :) yaptığıda 100mb güncelleme :) kafayı yemiş insanlar..


Dediğim gibi 2010yılında nokia c7 ile başladığım yazılım güncellemesi konusunda belki bugüne kadar yüzlerce defa güncelleme yapmışımdır..sorun yaşamadım..yaşadıysa 1-2 ufak bişey olmuştur ki onlarıda hatırlamıyorum..hani sen şimdi örnek ver desen veremem çünkü hatırlamıyorum hiçbişey..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 30 Kasım 2017; 9:49:33 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar telefonu yeni güncellem göndererek yavaşlatma gibi bir durum yok. Bunlar Tüek markası olsalardı böyle kurnazlıklar düşüne bilirlerdi belki. Ama yine de burdan çok dillendirmeyelim. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüz 😃 Bir de şöyle bakın olaya birinci ana güncellemeyi alınca cihaz en az bir yıllık olmuş oluyor ve zaten batarya yeterince yıpranmış oluyor. İkinci güncellemede iki yılllık kullanılmış bir cihazın donanımının yopranma payı göz önüne alındığında yavaşlama zaten olacaktır. Tonla para verip amiral gemisi cihaz alıp ta sırf ekran süresi takıntısıyla herşetinden kısıp, güncellemeden kullananlar nasıl zevk alıyor anlamıyorum. Ben s7 edge yi +10 parlaklık ve yüksek özellikte kullanıyorum. O kadar para ödedim dua etsin sırtına binmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.