Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
905
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fujifilm f50 vs. sony t77
N
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

üstadlar tam olarak 3 saat sonra bu 2 sinden birini alıcam,lütfen yardım edin arada kaldım,fiyat olarak yaklaşık fiyatları var.benim istediğim özelllikle flassız iç mekanlarda iyi çekmesi.yardım????



B
16 yıl
Yüzbaşı

flaşsız iyi çeksin diyorsan f50 hiç düşünmene gerek yok için rahat olsun direk alabilirsin.lakin manuel ayarı olmayan bir makine düşünürsen f100 f50 den daha iyidir.yok ikisi arasında kaldım dersen f50 al.



N
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: nuada

üstadlar tam olarak 3 saat sonra bu 2 sinden birini alıcam,lütfen yardım edin arada kaldım,fiyat olarak yaklaşık fiyatları var.benim istediğim özelllikle flassız iç mekanlarda iyi çekmesi.yardım????

nuada
flaşsız iş mekanlarda gece hareketli birşeyi düşük enstantene ayarında hiçbir makina aydınlık ve bulanıksız ve noisesiz çekmek imkansız . iç mekanda biraz ışık alıyorsa manuel ayarlı makinayla flaşsız kendi ayarlarına kalmış makinadan daha iyi netice alırsın karar senin.
birde sony konpak makinaların foto kalitesinden bilhassa kapalı alanda çekimlerin!den bir çok arkadaş şikayetçi
buna w300 'de dahil fiyatlarıda yüksek makinalar ona göre değerlendirin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 22 Nisan 2009; 16:26:07 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
16 yıl
Yarbay

uzak ara F50fd tabii ki



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.