Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
555
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FTTB to FTTH Dönüşüm
T
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar çok konu var bunla ilgili farkındayım ama yardımlarınızı istiyorum. Forumdan Dilekçe örnekleri ile toplu imza toplayıp resmi bir şekilde şanlıurfa il müdürlüğüne verdim olmadı. Ümit önal ile iletişime geçtim olmadı. ne yapmamız gerekiyor alt yapı şuan 100mbps kadar destekliyor. MDU cihazı 24 Portlu ericsson t720g. Bu cihaz 1000mbps kadar destekliyor ama portlar Fast Ethernet olarak ayarlı. Bu cihazın terminaline girerek birşeyler yapılabilir mi ? 2023 girdik halen uğraştığımız şeye bak ya gerçekten rezillik. Şuan 100mbps 30 upload alıyorum. Paketim 500mbps. Sırf upload tan ötürü bu kadar para veriyorum. lütfen tercübeli birisi bana yol göstersin. Metro ethernet önerisinde bulunmayın lütfen. Onluk işim yok. Oturduğum site 42daireli ve 33 kişiden imza topladım. Diğer daireler boş. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.



NOT: Önceden FTTH müşterisiydim. Yeni taşındığım alt yapıda FTTH sanıyordum FTTB çıktı. Şanşımı
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeyxx -- 1 Şubat 2023; 12:14:15 >

T
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Konu UP. Altyapım dönüşüm yaptırdım. Şuan altyapım FTTH. Detay için tıkla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.