Arkadaşlar 2012 eylülde aldığım ibiza'nın direksiyonu 120 gibi hızlardan itibaren sadece fren yaptığımda titrediğinden çalıştığım yerin altındaki bosch servisine götürdüm.servis test sürüşünden sonra ön disklerin ve balataların değişmesi gerektiğini,arka kampanaların açılıp temizlenmesi gerekiyosa tornaya gitmesi gerektiğini söyledi. parçalar bosch markalı olup işçilikle birlikte 370tl son fiyat çıkardılar. Benim sorum araba şu anda 21.800 civarı bir km'de.bu disklerin garantiden değişmesi gibi bir ihtimal varmı?.Yoksa mecbur parayı verip bosch servisine değiştiriyim mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
parçalar bosch markalı olup işçilikle birlikte 370tl son fiyat çıkardılar.
Benim sorum araba şu anda 21.800 civarı bir km'de.bu disklerin garantiden değişmesi gibi bir ihtimal varmı?.Yoksa mecbur parayı verip bosch servisine değiştiriyim mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.