Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1784
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Freesync için Kablo
_
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ViewSonic VX2257-MHD monitörüm var , önümüzdeki hafta RX 470 alıcam.

Freesynci kullanmak için nasıl bi kablo almam lazım. n11 linki falan atar mısınız



H
8 yıl
Yüzbaşı

Display port kablo diye arat



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Çavuş

M
6 yıl
Binbaşı

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.. hemen konuya giricem *SAKIN!* Displayport ile bağlamayın 20 PİN yüzünden anakartınızı zorlayıp bir çok kötü hatalar verdiriyor arkadaşım ile monitör kutu açılımını yapmıstık birlikte inceleyecektik RX 470 ekran kartım var ve Viewsonic in bu modeli ben de freesync için DP sipariş ettim Dark kablo kapattığımda hiç bir sorun yokken DP yi bağladığımda power tuşuna bastım ışık gelip gitti bida bastım yine gelip gitti yanımda ki arkadaş dediki eyvah dedi senin powera bişi oldu galiba dedim manyaklaşma ne olabilir kasa iyi kasa power da dandik bişi değil.. sonra DP yi çıkarttım bu sefer de kasaya güç gelmiyor power tuşuna basıyorum yanıt vermiyor daha önce de forumlarda gezerken yine böyle bir kurban arkadaş yazmış ki bende rx 470 var dp takınca ekran gelmiyor vb. o anda dank etti yav dedim DP den olmasın hemen dp cıkarttım HDMI taktım kasa çalıştı ve o lanet DP şeyi yüzünden az kalsın power yandı diye dövünüp duracaktım anakartıma zarar verdi pc yi kapattığımda işlemci fanı ve power fanları çalışıyordu bu lanet DP yüzünden 20 pin oldugu için bir anda anakartıma getirdiği enerji anakartıma kısa devre yaptırmış daha sonra bunu anlamadım tabi başta arkadaş diyo format atcaz yapcak bişi yok eger aynı sorun devam ederse power gitti diye iyice soğumuştum format attık baktım eyvah hala aynı tamam dedim ya powerde sorun var sarıcaz mecbur kasayı göndericez garantiye beklicez 20-25 gün monitör yeni gelmiş oyundan oyuna akıcam yağ gibi kalite ile ama içimde kalmıştı sonra yine biraz araştırma yaptım ve kendi kendime son anda dedim şu anakart ı bi resleyim ramları cıkartayım bi temizleyim soketleri diyerekten yaptım ve sonra belki bir umut diyerek kasayı açtım kapattığımda şok oldum ve sanki ilk defa gelmiş gibi sevindim kasam çünkü eski haline dönmüştü anakart ımda kısa devre yaptırdı allahtan ekran kartıma bir zarar vermedi başımdan geçen böyle bir olay daha 4 gün oluyor şimdi HDMI kullanıyorum DP nin canı cehenneme eğer ki böyle sorun yaşayan bir arkadaş olursa hemen dediklerimi yapsın oda gitti kasa diye çırpınmasın.. DP kabloyu iade ettim param geldiğinde HDMI 2.0 Alıcam freesync için umarım bilmeyen arkadaşlara yardımcı olur bu başımdan geçen olaylar.



İ
6 yıl
Teğmen

bende bu monitörden kullanıyorum arkadaşın dediği gibi freesync kullanmak için gittim vatandan goldmaster dp kablosu aldım 65tl ye hevesle geldim taktım kasanın power tuşuna basmamla hüsrana uğramam bir oldu. hdmi kablosu ile denediğimde sıkıntısız çalıştı...sonra arkadaşımda aoc marka monitör almıştı kutusundan çıkan kablo ile bendeki kabloyu değiştirdik sıkıntısız kullanıyorum şimdi demek istediğim piyasadaki dp kablolarında sıkıntı var ama monitörle verilen dp kablolar uyumlu oluyor ..
not: goldmaster ve aoc dp kablosunun özellikleri aynı!!!!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.