Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
76
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fotoğraf makinesinde pil, yuvasına akmış.
Y
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar evde bir fotoğraf makinesi buldum bayağı eski ama kullanmak istedim pil çok fena yuvasına akmış fotoğraf ekliyorum bu maddeyi hangi kimyasal ile temizleyebilirim birçok kimyasala erişim imkanım var.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen ay
Yüzbaşı

Vidaları sök metal parçayı dışarı al öyle temizle.Amonyaklı su olur pası yumuşatması için wd 40 olur ama plastiğe değdirme sökmeden temizleme .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 hafta
Onbaşı

plastikle etkileşime girmiyolar diye biliyorum.ama metali bir türlü alması lazım.yanlışım var mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @rayli82
R
4 hafta
Yüzbaşı

Hocam risk alma işte vidası var ortada al eline tornavida sök he baktın sökülmüyor çok sert vidayı sökecek kadar dediklerimden kullan metal parçayı sök dışarda artık sirkeyemi yatırırsın çamaşır suyunamı basarsın eline metal fırça alıp temizlermisin şimdi saçma sapan bi ürünü dökersin makinenin içine çalışacağı varsa da bozulur gerek yok yani.



K
4 hafta
Yarbay

Karbonatlı su. Yine de metali mekanik yollarla temizlemek gerekebilir.



S
2 hafta
Yüzbaşı

Beyaz sirke kullanın; asidi nötralize edecektir. Birkaç damla sirke döküp 5 dakika kadar bekledikten sonra bölgeyi izopropil alkolle temizleyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.