Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
foto makinasını tekrar nasıl web cam olarak kullanacagım
A
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

inca digital fotograf makinem var ürün kodu idc 204. ilk zamanlar usb kablosunu taktıgımda makina içerisinde iki secenek cıkıyordu. birincisi mass storage, ikincisi ise web cam. ben genelde mass storage kısmını kullanıyordum. ancak şimdi web cam olarak kullanmak istiyorum ancak öyle bir şık artık yok. bu makınayı tekrar nasıl web cam olarak kullanacagım? şimdilerde usb kablosunu taktıgımda direkt olarak makinanın içindeki verilere ulasıyor oysa yine bana sorması gerekirdi....



O
20 yıl
Binbaşı

Programın webcam ayarlarını kontrol et. Option gibi seçek olması lazım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
20 yıl
Yarbay

bendeki onixon makinede kamera içinde ayar yapılıyor.Yani önce seçi sonra bağlıyorsun usb kabloyu.Sende biraz makinenin ayarlarını karıştırırsan sonuca ulaşırsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sorun programda değilki sevgili binbasılarım. usb kablosunu taktıktan sonra secenekler cıkıyordu. şimdi o secenekler yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
20 yıl
Yarbay

Makinanın üzerindeki mass storage ye ayarlı olan düğmeyi webcam e çevir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

o secenek daha önce usb kablosunu takınca cıkıyordu şimdi ise kabloyu takınca hiçbir secenek cıkmaksızın içindeki verilere ulasıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.