Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
870
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Forum Yöneticisi Yardımı İhtiyacı
E
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Son 2 gün içinde kendim ile alakalı özel bir durum ile ilgili forum yöneticisi yardımı lazım. Bu konuda gerekirse özelden veya buradan konuşmam gerekiyor.

Teşekkürler.



E
13 yıl
Yarbay

E
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sayın EhrimeN,

2 gün önce 113896 nolu bir uyarı almışım . Bu uyarıyı veren yönetici kimdir, onaylayan kimdir. Bir işi eğer doğru yapılmışsa , utanılacak değilse, tarafsızsa ve kuralına göre yapılmışsa neden yapanı gizlenir ? Admin kendisi uyarıda bulunup kendisi onaylamış. Burada verilen puanlama kriteri nedir?

Apoyu bile yargılıyanların kim olduğu belli ve ona bile en azından savunma hakkı tanınıyor ve bir mahkemesi var. Forumda bu işler "ben yaptım oldu" şeklinde mi yürüyor? Bu karar verilirken belli bir hak hukuk gözetiliyor mu yoksa keyfi olarak veriliyor ?

İkincisi bu uyarı verilmiş ama terbiyesizlik yapan birisine , gerçek hayatta da forumda da , oh ne iyi ettin demedim ve demem de . Yani bana verielen bu verilen uyarının da ne kadar caydırıcı olduğu da tartışılır. Foruma 2003 yılından beri üyeyim, burada çoluk çocuk bana edepsizlik yapsın diye de girmiyorum. Ağır lafı hakedene de ağır laf yazıyorum. Had bildirmek ile terbiyesizlik yapana aynı şekilde davranmak arasındaki farkı da bilirim.

Bu konuda siz veya başka forum yöneticisi yardımcı olursa sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.