Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
2634
Cevap
75769
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (103. sayfa)
T
4 yıl
Yarbay

Milleti engellemiş bi de ağır merso ham fanboyu. Ham fanboyları da beğenmiş. Ben redbull fanı da değilim oysa ki. Anti Hamitonım ben. Bırakana kadar hep karşısında olacağım. Kazandıkları da zerre umrumda değil çünkü kendisi bir proje. FIA = Mercedes değilse ingiltere de niye diskalifiye etmediler bunu? Bu saçma tezlerini fanboylarıyla konuşsun dursun. Konuya da yazmayacakmış bi üzüldüm bi üzüldüm sorma gitsin .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @| OMG! |
W
4 yıl
Yarbay

Max'ı ben pek sevmem. Hem geçmişte yapmış olduğu biçmeler özellikle Çin'de Vettel'e vs. hem karakterinden dolayı ama bu sene büyük saygı duyuyorum. Agresif bir pilot orası doğru, kirli oynamayı da atak yapmayı da sever. Bu spora çoğu yarışta renk getiren bir isim oldu yıllardır. 2019'da Leclerc'e yaptığı atak mesela, griddeki çoğu kişi o hamleyi deneyemez bile.

Velhasıl kelam gerçekten bu sene baskıyı çok ama çok iyi yönetiyor. Aynı şekilde dediğiniz baskıyı yönetemeyen Vettel'i Almanya 2018'de gördük. Gencecik yaşında 4 şampiyonlukla gelen adam emekli memur gibi ayrıldı takımdan Hamilton baskısı yüzünden. Ama Max gerçekten bana mısın demiyor bu sene. Buraya kadar bu işi getirmesi de muazzam bir başarı. Özellikle ve özellikle son yarışlar hariç Perez ortalarda yokken hem Bottas'a hem de Hamilton'a karşı olan mücadelesi, kendi pit duvarının çoğu yarıştaki hatalarına rağmen yine bir şekilde kendisine yetecek kadar kıymetli puanlar kazanması, bazı yarışlarda adeta şapkadan tavşan çıkartması. Bir tane P20-P2'si vardı sanırım hatırladığım mesela. Takdire şayan işler. Kim şampiyon olursa olsun, Verstappen gerçekten hak etti. Hamilton'a da saygı duyarım bence büyük pilot ama Verstappen bu sene bir tık daha hak etti diyebilirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Robinson Crusoe
R
4 yıl
Yarbay

Köle düzenindeki çalışma hayatımdan arta kalan kısıtlı zamanı SSport sağolsun hem de çok cüzi bir ücret ödeyerek eğlence için harcamış oldum.

Max’ı destekliyorum çünkü gridde sadece O’nun sürüşü bende heyecan uyandırıyor, paramın ve zamanımın tam karşılığını bu adam sayesinde almış oldum. Bu vakitten sonra kaybetse de mühim değil, 20 küsür yarışta yaşattığı heyecan yeter. Kazanması umrumda değil aslında, sıralamalardaki o tek turda Formula’ya ilgili ilgisiz izleyen kim varsa aklını başından aldı ya, yeter işte.

Abudabi yarışında da arkama yaslanıp keyfini çıkaracağım. Kavga dövüşle, stresle ömür geçmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Pirelli Abu Dhabi'ye en yumuşak lastikleri getiriyor. Bol bol lastik patlar mı acaba? 😀
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yarbay

Sektör 2’ye bakar mısınız ya? Resmen mercedes ben kazanacağım diye bas bas bağırıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SineMelawen
P
4 yıl
Yarbay

En uzun düzlükten önceki şikanı kaldırmaları iyi oldu. Düzlüğe gelene kadar öndeki arabayı takip etmek çok çok zor oluyordu. Şimdi ana düzlüğe öndekine daha yakın olarak çıkılabilir. 3 sektörün ilk virajları da elden geçmiş sanırım. Orada 90derece sol-sağ-sol vardı. Daha çok hız taşımaya olanak sağlayacak şekilde düzenlemişler. Bu sayede 3. Sektörün ilk frenleme noktasında da geçiş görme ihtimalimiz var. Aslında pist bu haliyle daha iyi olmuş. Birbirine yakın arabalar olsa çok rekabetçi bir yarış izleyebilirdik. En iyisi bu hafta f2yi de izlemek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 yıl
Teğmen

Bu motorsport denen sitenin yorum kısımlarında hep çoluk çocuk var sanırım, ya da yeni izlemeye başlamış hamilton fanboyları.
Yazmış ki: Viraja iki araç yan yana geldiğinde bir araçlık yer bırakılması kuralı var diyor. Onda sonra hatalı olan taraf hep verstappen diyor. Hamilton bir araçlık yer bırakmadığı için max zaten dışardan dönmek zorunda kalıyor. Ondan sonra da ceza alıyor bu yaptığından dolayı çünkü kuralda bu ceza gerektiriyor. Aynısını daha önce de kaç kez yaptı hamilton. Monza da da yer bırakmadı. Ama hakemler ilk yapılan kuralsızlığı es geçip, max in mecbur kalıp yapmış olduğuna ceza veriyor. Vereceksen ikisine de vereceksin. Max in temiz, iyi aile çocuğu olduğunu savunmuyorum. İkisi de kirli yarışıyor. Ama çoğu zaman sadece max e veriyorlar ceza. Burada çok ciddi adaletsizlik var.
Mercedes ve hamilton da bilerek max in üstüne oynuyor. Hataya zorluyorlar. Kendilerinin nasıl olsa ceza almayacaklarından eminler. Böyle bir organizasyon olmaz. Yer bırakma , tüm virajı kullan ve geniş al ondan sonra max dışardan döndü diye hemen ceza.Etkiyi karşı tepki yapmış olduğu. Hamilton kadar çirkef ve sinsi birini görmedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Yarbay

Tam Mercedes pistine dönüşmüş. Şu anki motorla Hamilton'un yarışı kazanamaması için bir mucize gerekiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 7 Aralık 2021; 23:54:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Block43
U
4 yıl
Yarbay

gerçek şampiyon arkasında gelen atak yapacakken frene basmaz... maxergenus yarışmayı bile haketmiyor ki...



B
4 yıl
Yüzbaşı

Kalkışta çarpılır ne mucizesi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @franz392
K
4 yıl
Yarbay

Şu arkadaş tahminen ne zaman banlanacak?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Valla bilmiyorum ki hocam. Milleti manipüle ediyor anca. Oralı olmamak lazım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Block43
S
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ben her şeyi bekliyorum bu yarıştan. Bakalım neler olacak? Kim kimi dnf edecek 😂



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Block43
K
4 yıl
Yarbay

Hocam mercedes’in ben pislik yapacağını düşünüyorum. Ama ne olursa olsun perez’in ilk ikiye girmesi şart bari final gecesi işe yarasa.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SineMelawen
R
4 yıl
Yarbay

Harbiden Perez iyice kendi halinde takılıyor izlenimi oluştu birçok yarışta. Bu performansı verecekse Gasly’e bir şans daha verilebilirdi diye düşünüyorum, o kendi halinde daha iyi takılıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Block43
W
4 yıl
Binbaşı

çok düşünmeye gerek yok

Max'i sürcüler şampiyonu yapacaklar

Mercedes te markalar şampiyonu olur.

Bu arada hem Max'tan hemde Ham den kariyerlerinin başından beri hazetmediğim birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, çarpma olayında Max kadar Ham'da da hata var.

7 kez dünya şampiyonu olmuş biri önündeki aracın dibinde giderken aniden fren yaptı diye acemi sürücü gibi bam diye çarpacak öyle mi?

yarışları f1'in resmi kanalından izlerim, ordaki spikerler bile,HAM'in solu olduğu gibi boşken çok yanaşıp, sola aniden kırması biraz pen6 almak için rakibin ayağına ayağını takan forvet oyuncusu gibi geldi bana dedi. haklı da.

sadece Max değil 2 side çirkef. sadece Ham sakin ve mağdur gözükerek tribünlere oynuyor.

Max
Ham
Estaban
Fernando
Lance
Nicholas
Nikita
Yuki
ve yeni gelecek Çin'li

bu itici isimler olmasa F1 daha izlenebilinir bir hale gelir.

Yukardaki isimlerin yarısı çirkef, itici, saygısız; diğer yarısı da F1'i bir elitler kulübü olarak görüp, yeteneği yetmediği için parasıyla girmeye çalışan ezik tipler



K
4 yıl
Yarbay

Okumak isteyenler için şu arkadaş hamilton’ın nasıl bir mide bulandırıcı insan olduğunu uzun uzun üşenmeden anlatmış.

https://eksisozluk.com/entry/130830279



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
P
4 yıl
Yarbay

10 numara yazmış. Rosberg'e şapka fırlatma olayını görmemiştim. Vay anasını. Tam rezalet



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Block43
V
4 yıl
Teğmen

Saf olmayan herkes onun bu kişilikte biri olduğunu görür zaten. Yarış içerisinde o kadar sinsi şekilde yapıyor ki bazı şeyleri kendi mağdur gözüküp rakibi suçlu pozisyonuna sokuyor. En tehlikeli insan tipi. Zaten birçok pilot sevmiyor onu, kendi hayatında takılıyor o yalan dolanlarıyla. Kameralara oynayan tiplerden biri.
Mercedes yeni bir şirketle anlaşma yapıyor. Mağdur olan aileler bu duruma tepkili. Bizim iyilik meleği de benim ile ilgisi yok bu anlaşmanın, ben sadece şu firmayı getirdim diye açıklama yapıyor. O zaman ne diye ota bota ya da başka ülkelerin kendi içindeki işlerine, kurallarına karışıyorsun, onların da seninle bir ilgisi yok . Madem bir şeylerin savunuculuğunu üstleniyorsun, o zaman cesurca mercedese de birkaç laf etseydin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Block43