Apple cihazlarını çok sevsem de itunes bazı konularda işimi ciddi anlamda zorlaştırıyor. Bilgisayarıma format attım. İtunes`un yedeğinide aldım. Bilgisayarcım kriptolu yedek aldığını içeriğini göremeyeceğimizi söyledi. Yedeğini aynı şekilde itunes`a aktaramayacağımızı söyledi. Belki de tam bilmiyorda olabilir. Yeni bilgisayara itunes kurdum. Giriş yaptım. Doğal olarak müzikler yok. İphone backupını aldım. Sorum şu ki yeni musik atarken senkronize edeceğim. Telefonun yalnızca bir adet itunes library ile senkronize olacağını söylüyor. Silip bu itunes library ile senkronize edecekmiş. Bu durumda zaten telefonun backupını alırken müzikleri silmiş tekrar atmam gerekiyor. Bunun dışında iphone`umu sıfırlar mı? Yok bu senkronize durumu sadece library için mi geçerli?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.