Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
61
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Format klavye problemi
C
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar laptop kullanıyorum klavye bozuk kablolu klavyem de çalışmıyor terado tünel bağdaştırıcı mı ne çalışmıyor du.Düzeltemedim format attım pc e. Format bitiminde çözümünü bildiğim bir hata veriyor.Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı diye devam eden bir pencere geliyor.Dos ekranına girmem lazım shift+ f10 la ama çalışmıyor klavye kaldım öyle yardım lütfen.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.