Sağ olasın, birkaç kişi de bu tür sorunlar yaşadı forumda ama ben de kolay bir şey zannetmiştim Linux'u. Bana zor geldi. Windows'u kötüleye kötüleye o kadar yanılttılar ki beni, hâlen kötülüyorlar. Forumdakiler sitem etti. Formatı yaptım yardımlar ile. Geniş vaktim de yok, o yüzden fazla uğraşmak istemedim açıkcası; 2 günüm zaten gitti.
Windows'u kötüleye kötüleye derken windows zaten kötü . Zaman kaybı başka hiçbirşey değil windows ama dediğim gibi önce ihtiyaç belirlenmeli. Ben mesela linux mint ve win 8.1 yan yana kullanıyorum. Bazı işlerimi halletmek için windows'a geçmek zorundayım ama ana işletim sistemim linux'dur. Umarım temiz bir kurulumla geniş vaktinde tekrar bakarsın. Bilgisayar kullanıyorum demen için linux kullanman şart hemde şartoğlu şart.
Windows size göre faciadır, bana göre değildir. @tutankenshta Format atıldı bile. @***Leopard***@Nikola Tesla @EfeYakupKarahanlı ile @Richard Parker'e teşekkürler.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @KALEMLİK100