Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
336
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Format atmama rağmen gitmeyen oursurfing ?
O
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar ;

Pc ye bir süre önce oursurfing adlı bela bulaştı. Forumda aradım çözümleri yazılmış. Ancak sıkıntı şu ki bu mesajı yazmadan 1 saat önce farklı bir sebepten ötürü pc ye format attım. Tüm HDD lere. Şimdi chrome indirdim. Bi baktım bu bela çıktı yine karşıma nasıl oldu ne oldu bilmiyorum. PC ye hiç bir şey yüklemedim driverlerden başka o da cd'lerinden. İnternetten Firefox, chrome ve Nvidia programlarını indirdim. Hepsi bu. Bu lanet nerden bulaştı ??? Fikri olan var mı ve netten virüs programı indirmeden bunu nasıl çözerim.



C
9 yıl
Yarbay

format atarken hdd lerin boyutunu yeniden yapılandırın yani tüm sürücüleri sil yeniden yapılandır farklı boyut ver sonradan format at hiçbirşey indirmeden malweare anti malweare gibi programlarla tarat gerekirse sağlam bir virüs programı kur nod32 9 şu anda baya iyi yeni deniyorum..sonradan ilgili programları kur..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.