DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar Windows 8.1 Pro format atıyorum. Windows u C ye kurmak istiyorum oyunlarımı vb. şeyleri hepsini oraya yüklemek istiyorum D ye de belgeler indirilenler klasörünü koymak istiyorum bunu nasıl yapacağım ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Format sırasında disk bölümlendirme ekranıyla karşılaşacaksın,ilk oluşturacağın bölüm 'c' olacak ve kaç gb olsun istiyorsan o sayıyı 1024 ile çarpıp 350 daha ekle (bu bölümü sistem ayıracak) ve kalan kısmı da 'd' olarak ayırıp sistemi kur.(mesela c:70 gb olsun istiyorsan 70x1024=71680+350=72030 ayıracaksın.)
hepsini oraya yüklemek istiyorum D ye de belgeler indirilenler klasörünü koymak istiyorum bunu nasıl
yapacağım ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.