Herkese merhabalar, Firewatch %100 Türkçe Yama Steam versiyonunu hazırladım ve sizlerle paylaşıyorum. Yamayı farklı gruplar hazırlamayı düşünmüşler fakat farklı farklı sebeplerden dolayı bir türlü tamamlanamamış. Yamayıhttps://www.transifex.com/firewatch üzerinden hazırladım. Dediğim gibi farklı farklı gruplar tarafından çevrilmiş bazı yerler hatalıydı her neyse benim hatalarımda olabilir :). Çünkü yama dosyası yaklaşık 100 farklı dosyadan oluşmakta ve kendi içerisindeki hikayeyle ilgili olsalar bile verdiğiniz yanıtlara göre konuşmalar şekilleniyor. Bazı yerlerde anlam karmaşası olabilir affola :)
Arşivin içeriğini aşağıdaki klasöre kopyalayın; Ardından oyun ayarlarından tr-TR yi seçtiğinizde tamamen Türkçe oluyor. - Windows: C:\Users\%UserName%\AppData\LocalLow\CampoSanto\Firewatch\Localization - Mac: /Users/<YourUserName>/Library/Application Support/CampoSanto/Firewatch/Localization - Linux: /home/<YourUserName>/.config/unity3d/CampoSanto/Firewatch/Localization
Birde; Şunu söyleyebilirim, verdiğiniz her cevap farklı ilerleyiş sağlayabiliyor. Ve Delilah ile muhabbetiniz bu şekilde şekilleniyor. Bulduğunuz her obje her nesne hakkında sohbet ederseniz daha keyifli geçiyor. Direkt başla bitir mantığıyla hareket ederseniz kısa sürede bitebilir. Yanlış yönlere gidin farklı yerleri gezin ve kaybolduğunuzu bildirin :)
İyi oyunlar.
Beartooth Point > Ayı Dişi Noktası
Cripple Gulch > Engebeli Uçurum
Five Mile Creek > 5 Mil Deresi
Hawk's Rest > Şahin Yuvası
Jonesy Lake > Jonesy Gölü
Medicine Wheel > Şifa Çemberi
Mule Point > Katır Noktası
Pork Pond > Domuz Göleti
Rose Creek > Gül Nehri
Ruby River > Yakut Nehri
Thunder Canyon > Fırtına Kanyonu
Wapiti Meadow > Wapiti Ovası
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Firewatch %100 Türkçe Yama Steam versiyonunu hazırladım ve sizlerle paylaşıyorum.
Yamayı farklı gruplar hazırlamayı düşünmüşler fakat farklı farklı sebeplerden dolayı bir türlü tamamlanamamış.
Yamayıhttps://www.transifex.com/firewatch üzerinden hazırladım.
Dediğim gibi farklı farklı gruplar tarafından çevrilmiş bazı yerler hatalıydı her neyse benim hatalarımda olabilir :).
Çünkü yama dosyası yaklaşık 100 farklı dosyadan oluşmakta ve kendi içerisindeki hikayeyle ilgili olsalar bile verdiğiniz yanıtlara göre konuşmalar şekilleniyor.
Bazı yerlerde anlam karmaşası olabilir affola :)
Videoyu izlemek için tıklayınız
Yama linki:https://drive.google.com/drive/folders/19OmwIN7Y6FsbCff8r6zi213LFTMT4O3h?usp=drive_open
Birde; Şunu söyleyebilirim, verdiğiniz her cevap farklı ilerleyiş sağlayabiliyor. Ve Delilah ile muhabbetiniz bu şekilde şekilleniyor.
Bulduğunuz her obje her nesne hakkında sohbet ederseniz daha keyifli geçiyor. Direkt başla bitir mantığıyla hareket ederseniz kısa sürede bitebilir.
Yanlış yönlere gidin farklı yerleri gezin ve kaybolduğunuzu bildirin :)
İyi oyunlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 29 Temmuz 2018; 23:32:53 >