Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fikra Kampanyasi devam ediyo...
E
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Istanbulun gobeginde feci bir yangin;
gazeteciler fotograflarini cekmek uzere meraklilarla birlikte 200-300'e yakin insan olusturmuslar.

Itfaiyeciler cayir cayir yanan apartmandan tum kazazedeleri kurtardik sanirlarken, bir de ne gorsunler: Bir kadin yanindaki bebegi ile 4. kattan:

Imdaat, imdaaaat diye avazi ciktigi kadar bagiriyor.

Itfaiyecilerin yapacaklari hic bir sey yok, zira ates binayi oylesine sarmis ki, birak 4. kata cikmayi, artik binaya bile yaklasilmiyor.

O esnada insan toplulugunun arasindan bizim Temel siyrilir ve yukardaki kadina cocugunu asagiya attigi takdirde tutarak hayatini kurtaracagini soyler. Hic 4. kattan cocuk asagiya atilir mi, diye dusunen kadin cocugunu atmamakta israr eder. Bunun uzerine Temel:

" Ablacugum, ha cen ataysun cocugu asaguya, pen oni iyi tutayrum, zira pen Rizespor'un kalecisuyum " der.

Kadin artik ne yapsin, hic olmazsa cocugum kurtulsun maksadiyla sallar bebegi asagiya. Asagida cit yok; cocuk asagiya agir cekimde duserken fotografcilar gunun ve hatta yilin olayini goruntulemek uzere yerlerini almislar.

Temel yine agir cekimde halen daha havada olan bebege dogru kosar, bir sicrayisda bebegi tam 90'da avuclarinin icine alir, ve yumusak bir inisle gazetecilerin flaslari arasinda yere yuvarlanir.

Artik seyircileri yerinde tutmak imkansiz; alkislar, tezahuratlar ardi ardina kesilmezken, Temel millete doner, elini kaldirarak onlari selamlar ve bebegi 2 kere yere vurduktan sonra DEGAJINI yapar... :)

İstek uzerine daha rahat okunabilir hale getirildi:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMaNeT -- 29 Mayıs 2005, 20:32:02 >