Selamlar, bir süredir araç arayışı içindeyiz. dizel otomatik ve sedan gibi kriterleri filtreledikten sonra biraz da yeni olması açısından Egea almaya karar verdik fakat bu paketler arasında baya kararsız kaldık. öncelikle şunu belirteyim makyajlılar neredeyse 100 150 bin daha pahalı olduğu için makyajsız 2020 model civarı olanlara bakıyoruz (2021 çip krizi nedeniyle otomatik üretilmedi diye biliyorum) ve onu da paketlere göre ayırınca Urban plus, Mirror ve lounge Plus seçenekleri çıkıyor. burada kafamızı karıştıran Mirror paketi çünkü dışarıdan bakıldığında kozmetik olarak (jant, geri görüş, car play vs.) daha iyi gibi gözüküyor fakat bazı kişiler urban plus daha iyi diyor (adaptive cruse control mirrorda yok diyen gördüm) kimi de mirror'un lounge'dan aşağı kalır yeri yok diyor. Bu mirror tam olarak nasıl bir paket? fiyatlara baktığımda aynı kondisyondaki urban pluslar ile aynı fiyatı istiyorlar bana daha iyi gibi geldi ama tam anlayamadım anlayan var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.