Marea ve bravanin motor aynı,ikisininde manuelini uzun seneler kullandım.marea daha oturaklı konforlu gelmişti bana.elx olanlar dolu olan modelleri.tercih edecek olsam düşük km olana öncelikli bakardım.
Max mütçem 260 bin, bu araçlar da yaklaşık denk fiyatlarda. Seçeneklerim bu modeller. Hepsi otomatik.
Önceliğim işimin sanayiye olabildiğince az düşmesi. Bu bağlamda hangi model daha öne çıkar? Evet aracın geçmişine ve mekanik durumuna göre değişir elbette ama onları da denk sayarak varsayalım.
Renault Laguna 2.0RXT 2001 model 340 bin KM Otomatik Fiat Marea 1.6 ELX 2001 model 330 bin KM Otomatik Fiat Brava 1.6SX 2001 model 231 bin KM Otomatik
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Durduk yere uğraştıracak kronik, bitmek bilmeyen sorunları var mıdır yoksa yaş veya kullanım gereği oluşan doğal sorunlar mı oluyor? Bir de otomatik ve benzin/LPGli modeller bunlar. Marea'da motor ve şanzıman yenilenmiş, bu tam dezavantaj mıdır avantaj mıdır bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >