Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
88
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fexobit Özel Tasarımlı Ledger Nano S+ Kripto Cüzdanı Ambalajında Sıfır
Şehir : #Adana
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Sıfır
A
geçen yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Fexobit Özel Tasarımlı Ledger Nano S+ Kripto Cüzdanı Ambalajında Sıfır
Ürünü Fexobit'in Yılbaşı BTC tahmin etkinliğinde kazandım. Fexobit özel tasarımlı versiyonudur. Ambalajı içinde sıfıra sıfırdır hiç açılmamıştır. Ürün etkinlik hediyesi olduğu için herhangi bir faturaya sahip değildir çünkü satış yapılmamış hediye edilmiştir. Kripto ile iç içe biriyim yani cihaz gelişmiş ve güzel bir cüzdan lakin hali hazırda akıllı saat almak istediğimden bütçe çıkarmak adına hiç açmadan ve kullanmadan satışa çıkarıyorum.

Ledger bünyesinde zaten popüler ve gelişmiş olan iki cüzdan var ilki Ledger Nano X diğeri Ledger Nano S+. Özellikle S modeline göre ciddi geliştirme yapılmış bir cüzdandır. 5000'den fazla coin, token hatta NFT saklama özelliğine dahi sahiptir. CC EAL5+ güvenlik çipine sahiptir. Windows, Mac, Android, IOS bütün platformlar için uyumlu uygulaması mevcuttur. Size kurulumda vereceği 24 kelime sayesinde cihaz paramparça dahi olsa kripto varlığınıza hiçbir şey olmaz çünkü coinleriniz blockchain'de kayıtlı olduğu için 24 kurtarma kelimenizle ister online olarak ister başka bir kripto cüzdanı üzerinden girebilir ve transfer yapabilirsiniz.

Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi sitelerde 2350 TRY gibi fiyatlandırmalara sahip. Uygun bir fiyata bırakıyorum yani rahat 600 TRY kârınız olmakta. Havale sonrası alıcı ödemeli kargolayabilir veya elden teslim sağlayabilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.