Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 kayıtlı üye, 16 misafir, 4 mobil kullanıcı
4227
Cevap
117737
Tıklama
17
Öne Çıkarma
💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu [ANA KONU]
Y
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

🟦 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu

Genel Tartışma ve Transfer Konusu


---

🟨 Yönetim Kurulu

Başkan: Ali Y. Koç

İkinci Başkan: Erol Bilecik

Başkan Yardımcısı: Acun Ilıcalı

Başkan Yardımcısı: Hamdi Akın

Genel Sekreter: Burak Çağlan Kızılhan


🟨 Futbol A Takımı İdari ve Teknik Kadro

Teknik Direktör: José Mourinho

Yardımcı Antrenörler:

Salvatore Foti

Luca Fatiga

Zeki Murat Göle


Sportif Direktör: Mário Branco

Yardımcı Sportif Direktör: Okan Özkan

İdari Menajer: Emir Yolaç

Kaleci Antrenörleri:

Sandro Zufic

Yasin Cirav


Performans Antrenörleri:

Stefano Rapetti

Halil Filik

Cihan Mert Cengiz


Analiz Ekibi:

Ricardo Formosinho (Performans Analisti)

Roberto Merella (Analist Uzmanı)

Giovanni Cerra (Analist)

Mehmet Turhan Demir (Analist)

Melikşah Sezgin (Taktik Analiz Uzmanı)


Medya Sorumlusu: Alper Yemeniciler

Tercümanlar:

Sinan Levi

Saruhan Karaman


Doktorlar:

Dr. Ahmet Kulduk

Dr. Osman İlhan


Fizyoterapistler:

Umut Şahin

Ata Özgür Ercan

Melih Bayır

Rıza Özdemir


Diyetisyen: Cenk Özyılmaz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 12 Haziran 2025; 17:20:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tekrar tekrar aynı meseleleri gündeme getirip konuyu meşgul etmek yerine güncel meseleler hakkında fikir paylaşımları yapabilirsiniz.

Adminimiz yıldız meselesinde gerekli açıklamaları yapmış ve konuyu kapamıştır. Adminimizin açıklamasını da herkes okudu diye tahmin ediyorum ben yine de link ekleyeceğim.




Yoruma Git
Yorumun Devamı XpressMusic34 - 6 gün +13
K
3 hafta
Yüzbaşı

ilk mesaj benden olsun; 5 yıldızımızı da başlığa eklemeyi unutmayalım.

Ali Koç suz güzel bir bol kupalı ve başarılı sezon dilerim



L
3 hafta
Yüzbaşı

Edin Terzic dedikoduları var. Mourinho 15 Milyon doları alıp, yoluna bakacak. Boşa giden para. Yazık. Fakat Terzic olayı gerçekleşir ise, Santrafora dikkat eden bir adam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 hafta
Yarbay

geçen sene ilk konuda ilk sayfada kova için fazla para , keşke navas alınsaydı pişman olucaz yazmıştım.


bu sefer de : mou'dan sağlam saplanacak.


hayır bundan sonra gelen antrenörler de malum takımın kollanmasından gelmek istemeyecek, bahane edip ya yüksek paraya gelecekler yada gelmeyecekler.


işler hiç bir anlamda iyi gitmiyor. yine rus sınırına 50 km köy takımlarından tokatlanan malum takımın tüm yıl nasıl kayrıldığını izliycez.


LİG TV ALMA KATARLILARA PARA KAZANDIRMA TİYATROYU BOYKOT ET!



S
3 hafta
Yarbay

Konumuz hayırlı uğurlu olsun #Hedef29 yazısı eklersen sevinirim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 hafta
Yarbay

mesajlarımı da silmiş mod arkadaş geçen senenin konusundan. umarım surf adlı modun görevi geri verilir bu sene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 hafta
Yüzbaşı




S
3 hafta
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Y
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Ben Ali Koç ve aziz yıldırım dışında en önemli ismin Sadettin saran olduğunu düşünüyorum. Ali ve aziz gibi ismi olmayabilir ama Conte yi getiricem diyerek, lukaku yu getiricem diyerek ismi diğerleri gibi büyük olmasa da oyun aklı ve güncel futbol bilgisi daha büyük olduğunu kanıtladı. Bence sağlam bir ekibi var ve bu ekip işi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
3 hafta
Çavuş

Sonu mutlak hüsranla bitecek olan yeni bir sezon daha. Hayır böyle istediğim için değil. Zaten böyle olacağı için yazdım. Ali koç yine 2 tane iyi ama gsnin alacağından daha kötü iki oyuncu alıp taraftarın gazını alır. Yönetim de o sene bu sene der ve seçer. Sonra gs daha iyi kadro kurar. Sonra 2.Olarak bitirir 2026 2027 sezonunu bekleyip aynılarını yaşarız ve zaman böyle akıp gider.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuro312 -- 28 Mayıs 2025; 8:5:10 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
3 hafta
Yarbay

Yerimizi alalım. Ali gidecek gibi durmuyor. Muhtemelen yine ömrümüzden ömür gideceği ve mayıs ayında İcardi'nin ali koç formasiyla şampiyonluk kutlamalarına katılacağı bir sezon izleyeceğiz. Umarım bunlar gerçekleşmez, morukinyo, ali, tezeko, lüferci vs vs. bütün bunlardan kurtulup 3 kulvarda ipi göğüslediğimiz bir sezon olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 hafta
Yarbay

2'sinden kurtulduk sırada diğerleri var. (Yani umarım)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 31 Mayıs 2025; 11:46:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MuratYakinFanboi
1
3 hafta
Yarbay

sadece santrafor değil, sağlam orta saha ve savunma -orta saha entegrasyonunu da ister. yani olması gerekeni ister. morukinyo gibi orta sahayı gereksiz görmez.

tarihe not: eğer hasbelkader morukinyo ile devam edilirse, 2025-2026 sezonunun şampiyonu şimdiden gese olmuştur.




Bu mesajda bahsedilenler: @lostplanetp
1
3 hafta
Yarbay

yeni sezonda mourinho kalsın demek, akla savaş açmaktır. bunu demenin tek sebebi, yüksek gönderme maliyeti olabilir yalnızca. bu adam, bu sezonda zerre ışık vermedi. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

göndermenin yüksek maliyetinden dolayı göndermek istemeyen de, o yüksek maliyete nasıl imzayı basmışsa, o imzayı atan elini cebine sokacak, o maliyeti cebinden karşılayacak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

U
3 hafta
Er

Yolun sonu şampiyonluk(lar) olsun inşallah



B
3 hafta
Binbaşı

Surfing with the Aliens nickli arkadaşı diyorsanız hocam yetkisi var zaten




Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
L
3 hafta
Yüzbaşı

Konu hayırlı olsun arkadaşlar.