Adam geldi, devrim yapacakti, devrim yapmayi birakalim, tas gibi takimi mahvetti. Kaleye isabetli sutumuz bile yok. Bir takim pozisyona girmek icin 20 tane hazirlik pasi yapar mi ya, adamlar guardlarini aliyor. Bu kadar agir, bu kadar yan pas yapan takim nasil kaleye isabet sut cekecek ki. Biliyorum, mactan önce hic umudum yoktu zaten. Skor 3-0sa, bunun 2 nedeni var. 1-Neuer 2-Dante yok. Umarim Bayerne daha fazla zarar vermeden, Rafinhasini Bernatini Alonsosunu alir, defolur gider. 2 senedir Clyi hediye etti.
Bayern Bundesligayi TDsizde alir. Bakalim tazminat almadan kendi istifa edecek mi? Hic sanmiyorum gercide.
Böyle Barcelona, Real seviyesindeki takimlara elenmek gercekten cok üzücü. Jupp olsa yürüyerek eleyecegimiz takimlara bu Guardiola denen adam yüzünden eleniyoruz.
Guardiola the best benim için, kim ne derse desin seviyorum bu adamın oynattığı futbolu, kimi zaman sıkıcı geliyor paslaşmalar birilerine ama ben sırf o paslaşmaları izlemek için izliyorum.
Lewandowski'ye bakıyorum o pivot santrafor gitmiş ligin başından beri ortasaha gibi pas yapabilen bir adam çıktı ortaya hem td 'nin sistemi hemde oyuncunun bireysel olarak gelişimde katkısı olduğunu düşünüyorum. Dortmund'a öyle çok beğenmezdim ama avrupa şampiyonası elemerinde Polonya milli takımında izlediğimde gerçekten farkı daha iyi gördüm orada da tamamen takımı sırtlamış bir görüntüsü vardı.
Neuer eskiden defansın arkasında kullanılan libero gibi olmuş, diğer takımlara bakıyorum herkes aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Demek ki bir şeylere öncü olmak böyle birşey oluyor.
Geçen, yabancı forumun birinde, "Arada tabii kalite farkı var da, gol/maç şeklinde baktığımızda Lewandowski Mandzukic'e kıyasla bir iyileştirme olmadı gibi Bayern'e" yazmıştım. Bu lafımı söylediğim gün, adam Wolfsburg'a 5 attı. Ertesi maç Mainz'a 2. Bir sonraki maç Zagreb'e 3. Bugün de eski takımına 2 gol. Adam sırf beni ... etmek için 4 maçta 12 gol attı ya lan.
Bayern Bundesligayi TDsizde alir. Bakalim tazminat almadan kendi istifa edecek mi? Hic sanmiyorum gercide.
Böyle Barcelona, Real seviyesindeki takimlara elenmek gercekten cok üzücü. Jupp olsa yürüyerek eleyecegimiz takimlara bu Guardiola denen adam yüzünden eleniyoruz.
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle