Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2369
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Far Cry 3, Lost'tan Esinleniyor
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
    Lost'u unutan var mı? Geçtiğimiz birkaç seneye damgasını vuran bu başarılı Amerikan dizisinin Far Cry 3'e ilham olduğunu biliyor muydunuz? Evet, meğerse öyleymiş. Oyunun baş tasarımcısı Jamie Keen, şu açıklamaları yaparak Lost ve Far Cry 3 arasındaki benzerliklere değindi:
 
    "Bu adaya ulaştığınızda bir çok insanın bu adada kendi gündemine sahip olduğunu göreceksiniz. Hepsinin yapmaya çalıştığı kendi amaçları var. Çok fazla detaya da inmek istemiyorum. Aynı hedefi kovalayan birkaç insan ile karşılaşabilirsiniz."
 
    Keen, karakterimizin, diğer karakterler ile ister istemez etkileşime geçeceği ve onların planlarına kendimizi ortak ettiğimizi göreceğimizi söylemiş.
 
    Bunun Lost'a olan benzerliği Keen'e sorulduğunda gelen cevap ise: "Bazı şeylerden önemli ipuçları aldık, tabii ki." oldu.
 
    Lost'a benzer bir senaryoya sahip Far Cry 3'e kimse 'Hayır' demez herhalde. Far Cry 3'ün PC de dahil olmak üzere Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirildiğini hatırlatalım.
 




O
13 yıl
Yüzbaşı

Anlaşılan bu Ubisoft hep lost izliyoACR de losta benzemicek diyolar bunda lostan esinendik diyolar adamlar tam bir lost fanatiği



E
13 yıl
Binbaşı

Far Cry çok bozdu.



L
13 yıl
Yüzbaşı

İşte şimdi bu oyun hakkında heyecanlanmaya başladım.



K
13 yıl
Yüzbaşı

beyler far cry ın cevat yerli ile alakası varmıydı :D



B
13 yıl
Yarbay

Far Cry 3'ün PC de dahil olmak üzere Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirildiğini hatırlatalım.

''PC de dahil olmak üzere'' yazdığı cümleye bak ya zaten bu oyunun ana platformu pc yapımcısı bile söyledi bu oyunu pc de oynayanlar daha iyi haz alarak oynayacaklar biraz yazarken de dikkatli yazın lütfen...



B
13 yıl
Yarbay

Sonu benzemesin de



B
13 yıl
Yarbay

Sonu benzemesinde :)



W
13 yıl
Yüzbaşı

crytek den yardım isteyin yoksa bu oyun çıkmadan batacak :D



T
13 yıl
Yüzbaşı

Bir adet ÇİLLİ koysalar iyi olur :)



B
13 yıl
Yarbay

far cry 3 çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle bozdu o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. far cry 3'ü bıraktım ben de bu far cry 3'ü. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.



B
13 yıl
Yarbay

anladık "bozdu"



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.