Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
silinsin pls
K
4 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

silinsin pls





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanekiDH -- 15 Şubat 2024; 11:28:2 >

A
4 ay
Binbaşı

Merhaba, bu ürünü kullandınızmı deneyiminiz nasıl oldu?
aynı ürünü almayı düşünüyorum 4 kasa fanı, 2 sıvı soğutma + pompa var fakat anakartta 3 giriş mevcut



K
4 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. Ürünü kullandım ancak 3 pinli fanları hiçbir şekilde kontrol etmiyor. Ürün sadece 4 pinli pwm fanları kontrol etmeye yarıyor. Benim elimde sadece 1 adet 4 pinli fan vardı.Onu sorunsuzca kontrol etti. Ama 1 den fazla 4 pin fanı kontrol eder mi bilemiyorum. Deneyecek kadar çok 4 pinli fanım yoktu.Ama büyük ihtimal 10 taneye 4 pinliyi kontrol eder. Kasa fanların 4 pinli ise onları bu karta,kartı da sys_fan veya cha_fan'a (asustaki ismi) takıp kontrol edebilirsin. Sıvı soğutmayı bağlaman gereken kesinlikle cpu_fan olmalı. Onun pompası da cpu_opt fana bağlanıyor.cpu_opt zaten cpu_fan a göre kendini belirliyor.(asus kartlarda ismi bu şekilde)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanekiDH -- 4 Ocak 2024; 21:30:45 >

K
4 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. Ürünü kullandım ancak 3 pinli fanları hiçbir şekilde kontrol etmiyor. Ürün sadece 4 pinli pwm fanları kontrol etmeye yarıyor. Benim elimde sadece 1 adet 4 pinli fan vardı.Onu sorunsuzca kontrol etti. Ama 1 den fazla 4 pin fanı kontrol eder mi bilemiyorum. Deneyecek kadar çok 4 pinli fanım yoktu.Ama büyük ihtimal 10 taneye 4 pinliyi kontrol eder. Kasa fanların 4 pinli ise onları bu karta,kartı da sys_fan veya cha_fan'a (asustaki ismi) takıp kontrol edebilirsin. Sıvı soğutmayı bağlaman gereken kesinlikle cpu_fan olmalı. Onun pompası da cpu_opt fana bağlanıyor.cpu_opt zaten cpu_fan a göre kendini belirliyor.(asus kartlarda ismi bu şekilde) Gerçi sıvı soğutma pompası için pump girişine bağlayın ve full devirde çalıştırın diyorlar ama inanılmaz gürültü yapıyor.Ben o yüzden cpu opt ye bağladım 4 senedir sorunsuz kullanıyorum.Dipnot olarak kalsın bunlar da.umarım yardımcı olmuşumdur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.