A

Binbaşı
10 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
31.07.2018 E-5 magandaları.
Dün akşam pendik - kozyatağı istikametinde gidiyorum saat 00:30 civarı trafik oldukça rahat hız 100km gibi sol şeritteyim sağda kamyon vs.. önümdeki araç ile takip mesafem oldukça iyi geriden bir araç geliyor uzun yakma gibi yol istemek yok mesafe olduğu için sinyal verip sağğ şeride geçerken sağolsun boş olan sağ şeridi kullanmadı inatla sağımdan geçti :) bu esnada tekrar hızlanıp sol şeride geçecektim sol sinyali verdim aynaya baktım bbir cisim yaklaşıyor camda ince bir film var yanlışmı görüyorum dedim camı açtım evet bir cisim yaklaşıyor bir clio geçiyor fakat herhangi bir ışık yok, 1-2 metre peşinde 2 araç bunu takip ediyor ilerde polis ışıklarını görünce hayat 1 dakikalığına normale dönüyor sonra yine devam. biraz dikkatsiz olsam üzerine kıracaktım. ülkemizin bu tarz sürücülerinden acaba ne zaman kurtulacağız merak ediyorum.
A
6 yıl
Yeni Başlayan için Healer Önerisi
Merhabalar , oyuna wotlk sonrası ara verdim diyebilirim mop ta kısa süre oynadım fakat hiç healer oynamadım mage rog paladin tank/dps healer olarak önceden shaman hem kolay(druide göre) hem etkili diyorlardı birkaç arkadaş beraber başlamayı düşünüyoruz bu sebepten 5 kişilik bir ekibe kolay ama etkili bir healer önerisi yapabilirseniz sevinirim.
A
7 yıl
trafik cezası ne zaman görünür?
pazar günü izmir'den istanbul'a geldim yol 5 saat civarı sürdü.
hızım 130-160 arası otoyolu kullandım köprüyü kullanmadım egm-türkiye gov tr den bakıyorum ceza yok.
2 ay önce 90-110 ile gelirken 9 saatte geldiğim yolda ceza yemiştim hızlı gidene ceza yazmıyorlarmı :)
A
7 yıl
akülü vidalama/şarjlı matkap tavsiyesi
Merhaba ahşap ev yapmayı planlıyoruz bunun için şarjlı matkap bakıyoruz bulunduğumuz yerde elektrik yok.
bütçe max 1000 tl diyebilirim.
kullanacağımız vidaların botu 10-15cm genişliği 0,5cm gibi olacak.
tavsiyelerinizi bekliyorum.
A
7 yıl
ön cam çatlağı muaynede kusur oluştururmu ?
bu gün aracın muaynesini yaptıracam yolcu tarafında c ieklinde 30cm kadar çatlak var bu hafif ya da ağır kusur sayılırmı ?
A
8 yıl
Ziraat bankası/PTT den sigortayaptıran varmı?
bildiğiniz üzzere ptt ziraat bankasından trafik sigortası yapılabiliyormuş hemde çok uygun fiyatlara
benim merak ettiğim kısım buradan sigorta yaptırıp sorun yaşayan varmı muhattab bulamamak gibi yada kaza sonrası işlemlerde sorun yaşayan varmı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.