Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
430
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Facebook mobil tarayıcı sürümü Paylaş butonuna kavuştu
E
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi










 

Facebook kullanıcılarının artık yarısından fazlası aylık olarak mobil platformlar üzerinden sosyal ağa erişmeye başlasa da, sık sık mobil tasarımın bazı eksiklikleri gündeme getiriliyordu. Bunlar arasında en çok eleştiri konusu olan ise mobil kısımda bir Paylaş butonunun olmamasıydı.




Facebook dün yaptığı duyuruda mobil tarayıcı odaklı uygulamasının Paylaş butonuna kavuştuğunu açıkladı. Artık mobil cihaz kullanıcıları da istedikleri içeriği paylaşabilecek. 




Paylaş butonu Beğen ve Yorum Yap butonlarının sağ tarafına yerleşiyor ve m.facebook.com adresinden giriş yapıldığında şu an bu özelliğe erişilebiliyor. Ancak bu özellik henüz tüm kullanıcılara ulaşmış değil. 




Bir Facebook sözcüsü yakın zamanda iOS ve Android uygulamalarının da Paylaş butonuna kavuşacağını dile getirdi. 




 


 Haberi Portalda Gör

H
11 yıl
Yüzbaşı

Zaten neden bunca zaman yoktu biz facebook kullanıcıları olarak bunu hiçbir zaman anlamadık. Teşekkürler.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

Sonunda bu büyük hatayı fixlediler.



D
11 yıl
Yarbay

Geldi ama herhangi browser üzerinde facebook adresine girdiğinizde olabiliyor facebook'un android ve ios için yapılan market uygulamasında böyle bir şey yok.merak ettiğim market uygulamasına gelecek mi gelmeyecek mi?




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.