İzmir'deki anlaşmalı uygulama merkezinizde yaptırabiliyoruz sanırım.
190 hp, bu motoru zorlayıcı bir güç müdür? Aracım henüz 20.000 km'de ve uzun yıllar ailede kalacak. Ben 2-3 sene sonra eşime devretmeyi planlıyorum. 190 HP ileride aşırı aşınma vs. gibi sorunlar yaratabilecek bir güç müdür?
Daha az güç artışı sağlayacak (170 hp gibi), daha az limitleri zorlayacak bir yazılım tavsiye eder misiniz?
N13 motorlu 136hp BMW lerinizi 170 - 180 - 190 - 200 hp yapabiliyoruz.
N13 motorlu 170hp BMW lerinizi 200 - 210 - 220 - 230 hp yapabiliyoruz.
Bu gelişme kısa süre önce gerçekleşti, sizleri haberdar etmek istedim.
Otomobilinizin garantisini etkilemeden , aynı zamanda kendi firma garantimizi sunarak Uygulamayı gerçekleştiriyoruz.
Dinamometre üzerinde ölçümü, öncesi sonrası olarak görebiliyorsunuz.
İstediğiniz zaman ( servise girişi çıkış satış v.s. ) Orjinal program Modifiyeli program arasında ücretsiz geçiş yapabiliyorsunuz. (randevu gerekir.)
Eco Mod orjinal kalır. Sport mod da Chiptuningi kullanırsınız.
Aracın üzerindeki max hız limitörü kaldırılmaktadır..
Bu konuda sorularınızı alabilirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 2 Mart 2015; 13:07:43 >