Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
779
Tıklama
0
Öne Çıkarma
exploit-1table.a nedir?
A
18 yıl (65 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaslar dun sistemimde böle bir sey buldu mcafee. interneti arastırdım ama pek bişey bulamadım. birkac film indirmistim onların içinden cıkan trojan gibi bişey herelde ama bu keyloggermıdır, birisi sistemime girmiştir, yoksa bir adware falan mıdır? yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.



A
18 yıl (542 mesaj)
Yüzbaşı

A
18 yıl (65 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: aaakodi

http://vil.nai.com/vil/content/v_143351.htm

burada açıklaması var
Saygılarımla.



ilgin için teşekkür ederim. bunları, okudum ama benim esas merak ettiğim riskli bir trojan (gerçi risk seviyesine low diyor ama neye göre diyor onu bilmiyorum)mı yada bir siteden gelebilirmi yoksa biri bilerek mi sistemi sokmuş. acaba sistemimide karıştırmışlarmıdır, yoksa sadece basit bir worm yada adware gibi bişeymidir ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl (110 mesaj)
Çavuş

aynsı bugun bende de cıktı.sabah avira vardı sıldim mc afee kurdum.tarattım bu virusu buldu.deep freeze var bi restart cekeyim bekli bügün bulaşmıştır ve silir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.