1 ay önce sıfır Megane 2 exception aldım.Almaz olaydım.İlk aldığımızda arabada hafif titreme vardı.Parçalar birbiriyle uyum sağlıyo gibi masumane şeyler düşündük neticede araba sıfır.Araba 600 km ye geldi titreme hala geçmedi hatta arttı.Servise götürdüm.Baskı balatalarda problem olduğunu söyledi.Benim tepem attı.Hele bi de yanma varsa bunun kullanıcı hatası olduğunu,masrafların bana ait olacağını söylediklerinde de ne yapcamı bilemedim?Ankara da maise götürdüm,neziroğluna götürdüm onlar da aynı şeyi söylediler.Sıfır araba alıyosunuz bunları yaşamamak için.Aldığınız araba ilk haftalarda şanzımanı inecek,yetmiyo toplu iğne ucu kadar yanık çıkarsa masrafları da siz ödeyeceksiniz.Niye ben sıfır araba aldım o zaman?Genel müdürlükle görüştüm,tüketici haklarıyla görüştüm.Hala uğraşıyorum.Gerçekten bu yaşadıklarımı ve satış sonrası ilgisizliği yaşamak istemiyosanız almadan önce bi daha düşünün derim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.