Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evolve'un 'Ben Canavarım' Adlı Tanıtım Videosu Yayınlandı
T
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi


 
    Left 4 Dead'in geliştirici Turtle Rock Studios'un, Crytek'in CryEngine grafik motoru ile geliştirdiği, dağıtımcılığını da 2K Games'in üstlendiği Evolve'un "Ben Canavarım" adlı 30 saniyelik tanıtım videosu yayınlandı.

    Canavar da olacağımız bu oyunun tanıtım videosunda bir canavar, avcılara kendini anlatıyor. "Ben bir canavarım" diyerek başlayan videoda ile 30 saniye içerisinde avcılara gözdağı veriyor.

    10 Şubat'ta PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak olan Evolve'un "Ben Canavarım" adlı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



S
9 yıl
Yarbay

dead space 2 nin mp oynayan varsa.. bundan 10 kat daha iyidir.. çok daha dengelidir.. single ıda müthişti.. evolve gerçekten çok dengesiz...



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

O
9 yıl
Binbaşı

Kadin seslendirmen olmamis



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yarbay

betasına katıldım fakat cabuk sıkıldım bu sadece bendemı olustu bılmıyorum ama sureklı oyun ıcerısınde tutmadı benı. gunde 2 3 mactan fazla oynamadım sarmadı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.