Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
663
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Everest Rampage KM-R1 Mouse Sorunum
F
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Aygıt yöneticisinden her şeyi kaldırıp bilgisayarımı kapatıp açtığımda farem 2 3 dakika çalışıyor ama donmalar yaparak çalışıyor.
2 3 dakika sonra ise SS'deki hatayı alıyorum ve ışığı yanmasına, elektrik almasına rağmen çalışmıyor. Bir çok şey denedim en son bilgisayara format bile attım ama çözüm bulamadım 100 120 lira para verince sıkıntının mouse'da olduğunu kabullenmek de zor oluyor Anlayan kardeşlerim sıkıntı mouse kablosunda falan mıdır yoksa bilgisayarım da mı bi sıkıntı var bi yardımcı olur musunuz? Eğer mouse sıkıntılıysa garantiye göndersem değiştirirler mi? 2016 sonlarına doğru almıştım ama faturayı bulamıyorum Bimeks'den çıkarttırırım gerekirse.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Edit:
Laptop: Toshiba Satallite L500-C-11P
Mouse: Everest Rampage KM-R1
Sorun arkadaşımın eski bi telefonunu başka bir usb portundan bağladıktan sonra ortaya çıktı. Denk mi geldi alakası var mı bilmiyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraude- -- 15 Ağustos 2017; 3:11:9 >