Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
1260
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Evden Dukkana Wireless Ag Kurmak İstiyorum..
B
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ben evden dükkan a wireless ag kurmak istiyorum amacim ayda 55 tl yi cöpe atmamak. Google earth den bakip resim cekmek istedim fakat google earth den belli olmuyor bende kendim resim cektim..

< Resime gitmek için tıklayın >

http://c1201.hizliresim.com/t/7/1msu9.jpg

evdeyim pc nin bulundugu odanin balkonundan cektim resim cektigim yerin 2 metre sag tarfina koymayi düşünüyorum access point i .. Dukkan da yesil boyali binanin yanındaki siyah boyali binanin hızasinda karşi sokakta zemin katta adi üstünde dukkan :) bu tarafta olsa direk kablo cekicem. (caminin hizasinda)

Forum u okudum herkez tp link TL-WA5110G modelini tavsiye ediyor. Ben kendim bakarken tp lik TL-WR941ND bu modeli tercih ettim. tercih etme sebebimde üzerinde hazir 4 portlu router bulunmasiydi..

ilk sorum bu wr941nd modeli ag mesafesi acisindan wa5110g nin verdigi perfermonsi verir mi... ben wr941nd alsam usb adaptör le birlikte saglikli bir ag kurabilirmiyim..

usb adaptör olarak hangisini almaliyim.

forumda herkez bi alfa tuturmuş gidiyor

http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-rangemax-kinamax-high-power-1-km-1000m-menzilli-2x5-dbi-panel-antenli-bt3-destekli-wireless-n-300-mbps-kablosuz-ag-adaptoru.html

http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptdetail.phtml?Part=AWUS036NH&Category=0

bu 2 sinden hangisi daha iyidir

her türlü access point ,kablosuz modem, wireless usb adaptör, tavsiyenize acigim lütfen yardimci olun teşekkurler

not : elimde kablolu tek portlu modem mevcut





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuBBa123 -- 7 Ocak 2012; 23:27:17 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.