Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
62
Cevap
3421
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Evde akrep var :S (4. sayfa)
G
13 yıl
Yarbay

Bende korkmaya başladım.



A
7 yıl
Er

Artık yeni teknolojiler çıktı. Özel bir dalga boyu kullanan fener ile ışıkları kapatıp baktığınızda evde-bahçede-terasta akrep varsa görebiliyorsunuz ve üstüne herhangi bir böcek ilacı sıkıp imha edebiliyorsunuz.Korkacak bir şey yok yani.
Videoları izleyince anlayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=CpgQRDjw4Tk
https://www.youtube.com/watch?v=GQOxlbacdSk

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-diger-her-sey-hasere-fare-kovucu-akrep-feneri-kargo-ile-gonderilebilir-579260951/detay



G
7 yıl
Yüzbaşı

dün gece tuvalette göz göze geldim bir tanesi ile. evimiz beşinci katta ama azrail işte nerede karşına çıkacağı belli olmaz. bastım terliği 4-5 defa. Öldüğüne emin olduktan sonra oturdum klozete, işim bitene kadar izledim meftayı, baktım nefes alıp vermiyor aldım peçete ile su akar yolunu bulur diyerek klozetten şehir atık su borularına yolladım. Yani demem o ki gece gitmeyin tuvalete.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.