Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ETA 7750
C
7 ay
Çavuş
Konu Sahibi

İsviçreli ETA şirketi’nin ürünüdür. 48 saatlik gücünü rezerve edebilen, efsanevi otomatik saat mekanizmasıdır. Swiss made saatlerde en stabilize çalışan ve mükemmel işçilik harikası bir üründür. Ulaşması maddi açıdan çok zor bir mekanizaydı eskiden.

Milyon dolarlık mekanizmayı yine isviçrede birebir işçilikle üreterek yapıyorlar. Türkiye bir çok seri üretim saatlerde de bulabiliyor olmak çok büyük gelişme ve bu konu hakkında görüşlerinizi merak ettim. Detaylı bir çok makale var ama forumda deneyimler üzerinden gelecek cevapları daha sağlıklı olacaktır.

Eta hakkında geniş bilgi için bu linki de mutlaka inceleyebilirsiniz. LİNK

Jacques Philippe’nin JPAGC028247 modeli çok hoşuma gitti. 3 farklı kayış tipi var ve markanın amiral gemisi desek yalan olmaz herhalde. Eta7750’yi zaten çok beğeniyorum ama modelin tasarımı da avrupai buldum.

Özellikle Jacques Philippe üzerinden görüşlerinizi ve ETA 7750 için ilk adım da doğru tercih mi diye görüşlerinizi merak ediyorum.

iyi forumlar.



R
7 ay
Onbaşı

Jacques Philippe dışında hangi saatlerde var acaba? Markanının amiral gemisi olarak saatiymiş zaten. Büyüleyici duruyor.

Forumda konusu açılmış, buradan da bakabilirsiniz detaylara.

link: https://forum.donanimhaber.com/jacques-philippe-jpagc021111-incelemesi--155946098





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzkaplan -- 25 Kasım 2023; 3:38:53 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.