Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
126
Cevap
9285
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR (7. sayfa)
D
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Neyin yarışını yapıyorsunuz ya burda esmer olan esmer iyidir diyor beyaz tenli olan beyaz iyidir diyor.
Yahu esmer de kendi içinde ayrılıyor.Türkiye'nin zaten %75i esmerdir , her yer esmer , doğu neredeyse full esmer.O zaman en yakışıklılar diyarbakırdan hakkariden çıkıyor heralde.Elimizde X tipi var diyelim.Aynı X tipe sahip insanlardan hafif bronz gibi duran ya da beyaz tenli olan daha iyidir genel olarak.Ama esmer ya da çok koyu olanlar daha kötüdür.

Kenan İmirzalıoğlu mesela , ne esmer ne beyaz tenli ikisinin arası gibi.Yukarıdaki resme zıt olarak buyrun :

< Resime gitmek için tıklayın >

Esmer dediğiniz hali bile çok kara değil yani o şekilde kötü değil.Ama dışarıda gördüğünüz apaçilerdeki ten yok.

Mesela Brad Pitt , burda bembeyaz ama başka fotoda hafif bronzdur , ama gidip adama esmer diyemessin.

< Resime gitmek için tıklayın >


Yani asıl mesele şu ki hafif kumral gibi beyazın bi koyu teni esmer sayılmaz bence.Çünkü o iyi duruyor ama böyle kapkara esmerler genelde iyi durmaz.Burak Özçivit esmerdir diye esmerler daha yakışıklı diye bişey yok.Her cinsin yakışıklısı var.

Bu da ayrı bi karizma.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kenan İmirzalıoğlu esmerdir kardeşim. Kenan İmirzalıoğlu'na esmerle beyaz tenli arasındadır demek saçmalığın daniskasıdır. Adamın kahverengi ten rengi var daha ne esmerle beyaz tenin arasından bahsediyorsunuz? Brad Pitt de esmerdir. Her ne kadar teni bronzumsu olsa da esmerdir. O beyazlık ışığın yansımasından dolayı.

Brad Pitt in Neresi Esmer Kardeşim

Bir fotoğrafına baktım esmer gibi duruyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yoksa ben de beyaz diye biliyordum Truva filminden ama burda esmer gibi.

Yok la beyazmış. Bronzlaşmış sadece. Mesajımı editliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Ekim 2013; 19:49:56 >

D
12 yıl
Yarbay

Polat Alemder beyaz tenli.




Bu mesajda bahsedilenler: @Müptezel Değilim
L
12 yıl
Binbaşı

Çünkü iyi bi çevren yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
12 yıl
Yarbay

Katılıyorum. Beyazlar, sarışınlar üstündür.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxTR

Elemanın kendisi esmer ve yakışıklı yalnız :)


sagolasın kanka

Simdi bide ss isteyecekler



G
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

< Resime gitmek için tıklayın >





Konuya Kesinlikle Katılıyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



M
12 yıl
Yüzbaşı

MURAT YILDIRIM var koskoca.

Not:Bayanım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.