Neyin yarışını yapıyorsunuz ya burda esmer olan esmer iyidir diyor beyaz tenli olan beyaz iyidir diyor. Yahu esmer de kendi içinde ayrılıyor.Türkiye'nin zaten %75i esmerdir , her yer esmer , doğu neredeyse full esmer.O zaman en yakışıklılar diyarbakırdan hakkariden çıkıyor heralde.Elimizde X tipi var diyelim.Aynı X tipe sahip insanlardan hafif bronz gibi duran ya da beyaz tenli olan daha iyidir genel olarak.Ama esmer ya da çok koyu olanlar daha kötüdür.
Kenan İmirzalıoğlu mesela , ne esmer ne beyaz tenli ikisinin arası gibi.Yukarıdaki resme zıt olarak buyrun :
Yani asıl mesele şu ki hafif kumral gibi beyazın bi koyu teni esmer sayılmaz bence.Çünkü o iyi duruyor ama böyle kapkara esmerler genelde iyi durmaz.Burak Özçivit esmerdir diye esmerler daha yakışıklı diye bişey yok.Her cinsin yakışıklısı var.
Kenan İmirzalıoğlu esmerdir kardeşim. Kenan İmirzalıoğlu'na esmerle beyaz tenli arasındadır demek saçmalığın daniskasıdır. Adamın kahverengi ten rengi var daha ne esmerle beyaz tenin arasından bahsediyorsunuz? Brad Pitt de esmerdir. Her ne kadar teni bronzumsu olsa da esmerdir. O beyazlık ışığın yansımasından dolayı.
Bir fotoğrafına baktım esmer gibi duruyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Yoksa ben de beyaz diye biliyordum Truva filminden ama burda esmer gibi.
Yok la beyazmış. Bronzlaşmış sadece. Mesajımı editliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Ekim 2013; 19:49:56 >