Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
301
Tıklama
1
Öne Çıkarma
🎉 ESKİŞEHİR'İN SİTELERİNE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉
K
3 hafta (304 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Eskişehir'in YÜKSEK SİTE VE KONUT'ları için çalışmalar başladı! 🚀


Merhaba DonanımHaber ailesi!


📍Eskişehir'de TurkNet’in GigaFiber altyapısı kuruldu ve aktif hale geldi, mahalleler için çalışmalar devam ediyor ve sıra sitelere geldi.


✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları
✅ Kota yok, taahhüt yok
✅ Gecikme süresi minimum, oyun ve yayınlar kusursuz!


🚧 Mahalle altyapınız hazır ve süreci devam eden mahalleler bulunuyor, bundan sonrası site ve yüksek konutlara bağlantı sağlamakla ilgili.

⚠️ Önce Şunu Netleştirelim:

Bu konu mahalle bazlı değil, site bazlı GigaFiber süreci içindir. Mahallem planlamada mı?, sokağıma ne zaman gelir? Soruları buraya dahil değildir. Site yönetimi – TurkNet protokol süreci içindir.


📌 Eskişehir'de bulunan site ve yüksek katlı konutlar özelinde; Site/Bina yönetimleri, temsilciler veya sakinler binalarına GigaFiber bağlantısı talep ediyorsa aşağıda ileteceğim formdan talep iletebilirsiniz.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXLv8o23V2G6Xy2NzW3ep2zyfUFjVRQt78tRv8SMJTAteTIQ/viewform?usp=dialog


Site yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği veriyorum.

Kısaca;

- Sen (site sakini) Yönetimi ikna et, protokolün yapılmasını iste. (Benden gerekli evrakları alabilirsin.)
- Site yönetimi Belgeleri imzalasın, izin versin.
- TurkNet Gelip fiberi döşesin. 🚀

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




T
3 hafta (1309 mesaj)
Yüzbaşı

Siteden başvuru limiti var mı?kaç daire olmalı en az?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 hafta (304 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, daire sınırı yoktur. Konut site olarak geçiyorsa başvuru yapılabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @thanatosus
T
2 hafta (3260 mesaj)
Yarbay

Eski bir TurkNet müşterisi olarak binalar yapılırken TurkNet’e 50 defa söyledik. Sıfır yeni inşaat site, yer altı kablolama kanalları, dairelere kadar fiber hatlar çekili ve her bloğun fiber kabinleri takımı. müteahhit yaptı çekti gitti, hazır tesisata konacaksınız sadece omurga getirip kabinlere gireceksiniz bütün tesisat hazır bizi Telekom’a mahkum etmeyin dedik. Oralı bile olmadılar. Telekom geldi, 2 kişiyle 2 gün kadar çalıştı fiberi çekti gitti. Sonuç olarak Telekom’a mahkum olduk.




< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 hafta (12893 mesaj)
Yarbay

O Kabloyu Turk Telekom'dan alıyor yani mülküyeti turk telekom turknet kendi altyapısı için kullanamaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 29 Ekim 2025; 12:23:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TMRT
T
2 hafta (3260 mesaj)
Yarbay

Onu demiyorum hocam, site aylarca altyapısı dairelere kadar çekili halde hatta neredeyse 1 sene altyapı gelmesini bekledi. Site Yönetimi olarak gitmediğimiz yer kalmadı. En sonunda Eskişehir Telekom il binasını bastık, binaların altyapısı hazır değil zannediyorlarmış halbuki müteahhit hepsini yapıpta teslim etti daireleri. Sonra ekipler geldiler 2 günde kabinleri omurgaya birleştirip gittiler. Hazır tesisata kondular kısaca. TurkNet ile görüşmediğimiz yer kalmadı oralı bile olmamışlardı altyapı beklerken. Telekom gelince bütün mahalleyi dönüştürdü gitti hatta diğer sitelere de fiber vermişler. Müstakil villalar dahil Yaklaşık 1500 daire, 4 etap komple site bölgesi. Ayrıca, o turuncu kablolar yoktu Telekom döşedi onları tabii ki. Sadece yeraltı kablo kanallarının hazır olduğunu göstermek için kullandım fotoğrafı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 29 Ekim 2025; 12:30:45 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @smart0201
W
geçen hafta (784 mesaj)
Yüzbaşı

@TurkNetDestek AŞKO ACİL CEVAP VER LÜTFEN 😍 Apartmanın önünde ortalığı kazıyolardı bugün de girişe TürkNet kutusu konmuş 😍. Ne zaman gigafibere başvurabiliyorum en yakın hemen geçmek istiyorum...


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
geçen hafta (43406 mesaj)
Yarbay

Merhabalar, binanıza kutu konulduktan sonra ortalama süre 6-8 haftadır. Web sitemiz üzerinden takipte kalabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @wakari_mayo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.