Konuya girince konu bulunamadı yazıyor ama cevaplananlarda gözüküyor. https://forum.donanimhaber.com/beyler-bir-uygulama-yaptim--124093629 konuyu sebep vermeden kaldırmışlar sanırım. Ben bu uygulamayı sadece hobi olarak geliştiriyorum ve bu işi herhangi bir kazanç beklentim falan da yok. Açmadan önce kendimi hazırlamıştım zaten kesin kanser olurum diye. Modlar tenezzül edipte konunun kaldırılma sebebini belirtirlerse sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
https://forum.donanimhaber.com/beyler-bir-uygulama-yaptim--124093629
konuyu sebep vermeden kaldırmışlar sanırım. Ben bu uygulamayı sadece hobi olarak geliştiriyorum ve bu işi herhangi bir kazanç beklentim falan da yok. Açmadan önce kendimi hazırlamıştım zaten kesin kanser olurum diye. Modlar tenezzül edipte konunun kaldırılma sebebini belirtirlerse sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcoyuncy -- 17 Şubat 2017; 13:16:50 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >