Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
567
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eskiden izledğim filmi bulamıyorum
G
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

filmi 5-6 sene önce izlemiştim. Bir genç erkek sanal bir oyunda bir kızla tanısıyor ve onu gerçek hayatta bulup aşık oluyordu. Kız da insanları kendine aşık edip öldürüp kameraya alan birisiydi. filmin sonunda kız binanın çatısından aşagı atlıyor ve ölüyordu. 1 saattir arıyorum bulamadım. filmi bulursanız cok mutlu olacagımnot. sanal oyunda erkek her seferinde bir lüks binaya girmeye calısıyordu fakat giremiyordu. parolayı kız ona verince girebilmişti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 14 Ağustos 2020; 17:6:54 >

S
4 yıl
Çavuş

Annattiginla çok benzemiyor ama suicide room olabilir



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Su_tabancasi

Annattiginla çok benzemiyor ama suicide room olabilir
yok hayır degil. insanlar akşamları bilgisayarın başına geçip sanal aleme giriyorlardı GTA 3 gibi mesela. Herkesin bir karakteri vardı ve işletmeler veya sokaklar şifreliydi. Şifreyi bilmiyorsan giremiyordun. Şifreyi bulmak için de o insanları gerçek hayatta bulman gerekiyordu. Başrolde sarışın bir kadın oyuncu vardı sol bacağı dövmeliydi. Bu sanal ortamda erkekleri tuzagına düşürüp kendine aşık ediyordu. Filmin sonunda da kız çatııdan atlamış ve ölmüştü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 14 Ağustos 2020; 17:41:11 >

C
4 yıl
Teğmen

Gamer'dan bahsediyor olabilir misin?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 14 Ağustos 2020; 17:47:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Gamer'dan bahsediyor olabilir misin?
yok hocam bu da değil. filmin türü; dram, gizem, romantikfilim şöyle başlıyordu:Dag yürüyüsü yapan erkek bir arabanın içinde yatan 2 kişi görür. ikiside arabanın içindeki gazdan bayılmıştır ve ölmek üzeredir. adam ikisini de arabanın dışına cıkarır. fakat gözüne carpan birşey vardır. dikiz aynasında yerleştirilmiş bir kamera görür ve kamerayı yanına alır. o esnada arkadan 2 kişi gelir ve bayılanları tanıdıgını ve onları kurtardıgı için teşekkür eder ve adama gitmesini söyler. adam eve gider kamerayı açar kayıtları izler. kayıtlarda 2 kisi de kasıtlı bir sekilde gazı açıp arabada bayılmıstır. adam buna anlam veremez. daha sonra adam arabada kurtardıgı zengin sarısın kızı internette (GTA 3 gibi bir oyun) bulur. sonra kızı gercek hayatta bulur. ikisi de birbirine aşık olur. ama kız aslında katildir. filmin sonunda da intehar etmektedir.



P
4 yıl
Yarbay

G
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Hard Candy
değil ayrıca bunu izledim anlattıklamla hiç alakası olmayan bir film



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.