SSD ve ekran kartı değişim takviyesiyle sistemi biraz daha kullanılabilir hale getirmek istiyorum. Elbette günümüz oyunlarında bir iddiam yok, sadece güncel şartlarda sisteme en uygun olacak Amd/Nvidia ekran kartı tavsiyeniz ne olur? Not: Monitörde Hdmi giriş olmadığı için ekran kartında DVI çıkış olması gerekiyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Çok uzun zamandır piyasadan uzak olmam dolayısıyla, dinazor bir sistem için ustalardan tavsiyeye ihtiyacım var.
Ep-45c Ds3 Anakart
8 Gb DDR3 Ram
Core 2 Quad Q9400 İşlemci
750W Psu
WD Caviar Black 500gb Hdd
Radeon HD6850 Ekran kartı
SSD ve ekran kartı değişim takviyesiyle sistemi biraz daha kullanılabilir hale getirmek istiyorum.
Elbette günümüz oyunlarında bir iddiam yok, sadece güncel şartlarda sisteme en uygun olacak Amd/Nvidia ekran kartı tavsiyeniz ne olur?
Not: Monitörde Hdmi giriş olmadığı için ekran kartında DVI çıkış olması gerekiyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 15 Nisan 2024; 12:42:52 >