Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1363
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Eşimin numarası izinsiz olarak iki defa vodafone'a taşındı!
9
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, bunu yapan hangi şeref ve karakter yoksunu bilmiyorum ama bu olay iki defa başıma geldi en sonunda hattı iptal ettirmek için başvuru yaptık.

İlkinde eşimden habersiz aveadan vodafona taşındı. Sonra gittik savcılığa şikayette bulunduk. Ardından bimcele taşıdık, 3 ay falan oldu şimdi yine mesaj gelmiş vodafonea taşıma başvurunuz alındı diye. Bakın yine ve büyük harflerle yazıyorum bunu yapan hangi ŞEREF ve HAYSİYET yoksunu yapıyor bilmiyorum ama buna ön ayak olan göz yuman veya engel olmayan müdahale etmeyen vodafone da gözümde beş para değeri yok. BTK'ya da şikayet ettim ama sinirim geçmedi

Bu arada eşim yabancı ve Türk vatandaşı değil ve Türkçeyi fazla bilmiyor bence bunu bildikleri için böyle bir şey yapıyorlar. Galiba düşünce şu; nasıl olsa yabancı bir şey anlamaz yarın bir gün de ülkeden gider hat bize kalır diye düşünüyorlar galiba





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 24 Haziran 2018; 14:34:58 >

K
6 yıl
Yarbay

Eşinizin kimliği yenileyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

Gecis islemini hangi bayii yapiyo onu bulun sikayet edin suc duyurusunda bulunun birde kimliginizi en kisa surede degistirin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

Bu geçiş işlemini yapanları bulun. Dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar zaten eski kimlik ile işlem yapmışlar çünkü mecburi olarak kimlik zaten değişmişti. Bir ikincisi kimin olduğu belli değil kimse bilgi vermiyor. Savcılığa da şikayet ettik ama sonuç çıkmadı. Bir Vodafone bayisi de dava edin diyor. Bu arada BTK'ya da şikayet ettik. Hattı da iptal başvurusu yaptik ben kendi üzerime hat alıp ona vereceğim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
6 yıl
Teğmen

Adına başka hat açılmış olabilir eğer aklınıza gelmiştir ama yine de kontrol ettirin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.