Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
47
Cevap
4677
Tıklama
38
Öne Çıkarma
Cevap: Erdogan giderse,azerbaycanda aliyev gider,kudüste mescid aksa,mekkede kabe elden gider (3. sayfa)
K
5 yıl
Yarbay

Ana akım medyada bile daha büyük skandallar silsilesi yaşanmışken Ülke Tv nedir alüminyum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1
5 yıl
Yarbay

iphone'un ismi aslında akphone olacaktı, reis "çok olur, reklam gibi olur" diye kabul etmedi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

Ezanları susturamayacaksiniz vadan hayinleri fedöcüler dış minnakların oyunları bunnar bu yüzden herkes yanaşmıyor bu şekilde battı balık yan sanayii takıyor zaten orjinali bu şekilde rahat ve huzurlu mutlu olamıyor Türküm dinim İslam onlar kürtaj yapiler sus lan biat kültürü eğitimi çok iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yüzbaşı

Erdoğan giderse evinizdeki buzdolabı bile gider dostlar. Dikkat edin.



G
5 yıl
Çavuş

Azerbaycana verdiğimiz destek ortada..ve kesinlikle desteklemeliyiz. Ayrıca inşallah ileride kuzey ve güney Azerbaycan da birleşerek zengin petrol ve gaz rezervleriyle büyük, üretgen ve güzlü bir Türk devleti olur. Tabii din ve mezhep merkezli değil...modern, üretgen bir Türk devleti olması bizim için herzaman iyi ve gurur verircidir.

Erdoğan giderse Aliyev gitmez ama cesareti gider hatırlayınız 4 helikopter göndermeyen, Azeri Türkleri göz göre göre infaz için teslim eden bir ülkeden herşeyimizle Azerbaycanın yanındayız diyen bir ülkeye.

Gelelim Kudüse:) yaw arkadaş önce herkes tarihi okusun, kutsal kitapları okusun...Araplarla, yahudilerin aynı bölgede amca cocukları olduğunu okusun. Bugün araplar birleşmiş Türke karşı...boykotlar, silahlanmalar, gizliden gizliye suikastler dahil herşey yapılıyor. Arabistan yahudilere savaş ucakları kullanımı için hava sahasını açıyor, diğerleri tek tek aralarını düzeltiyor ama biz halen ne yapıyoruz belli değil!!! kime dost kime düşmanız??

Bu durumda ülkenin menfaatlerini gözetmek en büyük sevap tır.



G
5 yıl
Onbaşı

Adamların tek çözümü RTE gitsin, tek projesi RTE gitsin, halktan oy alamaz RTE'ye sen bırak der, şeçim yapalım der ortada daha ADAY yok.

Tek siyaset RTE gitsin. :D




Bu mesajda bahsedilenler: @HanKaĞaN
B
5 yıl
Binbaşı

ilginç olması sana normal nikine bakınca faransız kalıyorn.



T
5 yıl
Binbaşı

RTE gitsin başka AKP li gelsin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

Gitsin valla gitsin bize ne lan kudusten bize ne lan kabeden. Tek musluman biz miyiz "Allahin evi" de bize dert oluyor hayret bir sey.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 23 Ekim 2020; 10:27:3 >

1
5 yıl
Yarbay

yazayım dursun: dinin sahibi akp değildir. akp'den önce de vardı, akp çöp olduğunda da var olacak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.