Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
560
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Erasmus için Çek vizesi almak
T
6 yıl (275 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bu sene bahar dönemi Çekya'ya gitmek için hak kazandım ama şu vize işleri kafamı kurcalamakta. Başvuruyu Ankara'dan yapacağım, belgelerim hazır ancak çeviri ve özellikle apostil işi canımı sıkıyor. Okulun verdiği nomination belgesi dahil tüm belgelere apostil mi gerekiyor yoksa bu apostil yalnızca adli sicil kaydı için mi gerekli? Bir de bu çeviri olayında noyer onayı filan nasıl oluyor? Bir bilen, daha önce Ankara Büyükelçiliğinden vize alan varsa bana yardımcı olabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl (728 mesaj)
Teğmen

2017'de ankara çekya elçiliğinden 1 senelik uzun süreli vize almıştım erasmus için, çeviri için benim çalıştığım adamın sitesini koyuyorum iletişim kurmak sana kalmış apostili noter onayını da o yaptırdı randevu günü sabahında belgelerim hazırdı.http://www.diramantercume.com/
Dikkat etmen gereken şey ise eğer konaklama belgeni(yurt çıktı ise) gideceğin okul elçiliğe gönderdiyse(ki bende öyle oldu) elçilik çalışanları sana konaklama belgesi sorduğunda, gönderdikleri tarihi ,randevu günü belirtip buraya okul tarafından gönderilmiştir demen lazım. Bu çok önemli çünkü bulamadık deyip vizeyi vermeyebilirler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapperist -- 26 Ocak 2020; 22:10:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.