Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Epox RDA+ larda APU yok
Y
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

APU iceren ve 400 fps destekleyen Epox RDA+ yazıcıoglunda bulamadım.Andromedada var ama ordada adamlar parayı yatırdıktan bir iki gun sonra teslim ediyor bilgisayarı , nasıl işse anlamadım.



D
21 yıl
Yarbay

[Deleted by Admins]



Y
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bende ole sanıyordum.gold pc deki e yazıcıoglundakı bütün bilgisayarcıdaki (hemen hemen hepsi) 8rda+ larda apu yok.inanamadım kutusuna bakım hakkaten yok.



L
21 yıl
Yüzbaşı

Y
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bende biliyorum + olanlarda olması gerektigini.ama goldda kutusuna bile baktım ,mcp-t yazmıyordu.apu filanda yazmıyordu.üstelik adamlarla konustum dolby digital çözemez dediler.kafam karıstı bilgisi olan varsa yada golddan 8rda+ alan varsa mesajlarınızı bekliyorum.



T
21 yıl
Yüzbaşı

Benim anakartın kutusunda da onlar yazmıyor ama bal gibi de var



C
21 yıl
Yarbay

Sen 8rda+ olduğuna eminmisin? 8rda'ya bakmış olmayasın? Birde adamlar yanlış birşey söylemiş dolby digital çözemez diye. dolby digital apu ile alakalı bir olay değil. Apusuz kartlarda çözebilir.



D
21 yıl
Yüzbaşı

cahilliğimin kusuruna bakmayın bu apu nedir ? Bende rda+ alcam da . neye dikkat etmeliyim ??



Y
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

nası anlıcaz olup olmadıgını.ben kıllandımda.golddan 8rda+ alan yokmu.



X
21 yıl
Yarbay

8rda+ olan tüm epox larda apu vardır arkadaşlar goltdaki arkadaşlar sanırım olayı bilmiyorlar meerak etmeyin epox 8rda+ da apu var



D
21 yıl
Yarbay

8RDA'ya bakmış olma ihtimaliniz var. Yoksa belirtildiği gibi + ibaresi olan ürünlerin tamamında (8RDA3+ hariç!) MCP-T var.www.epoxtr.com sitesine girip kendiniz görebilirsiniz. Ahmet'in sattığı MCP-T'li de Mehmet'in sattığı değil... Çık çık çık olmaz öyle şey...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.