X

Yarbay
31 Ekim 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
10 yıl
Custom Romda Arka Kamera Çalışmayan parti
Merhaba Arkadaşlar Benim gibi Custom Romda Arka kamerası çalışmayan arkadaşlar acaba cihaz bilgilerini benim aşağıdaki gibi paylaştıgım gibi paylaşabilirler mi? Yeni telefon alacak arkadaşlar için bir ön bilgi olabilir bizim burda paylaştığımız bilgiler..

Benim Aygıt:

16 Gb Beyaz Renk
Orjinal kusutunun rengi siyah ve ince şarj aleti çıktı içerisinden
Kutunun Sağ üst tarafında 16Gb şeklinde bir yazı vardı.


Gibi...
X
10 yıl
[16 Gb] Sp Flash Tool ile Orjinal Roma Dönme (v6000)
Arkadaşlar en güncel sürümün spflashtool ile yüklenebilen versiyonunu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_84544426/tm.htm

Romu hazırlayan Arkadaşımıza cok teşekkürler..
X
10 yıl
Discovery 16 gb Custom rom Arka kamera problemi
Merhaba Arkadaşlar Eşime 16 gb Discovery aldım ve hemen custom rom yüklemesi yaptım. Fakat yüklediğim Custom romlarda (Lewa5, Miui,) Arka Kamera hiç çalışmadı Romlarda Kamera uygulaması ve Galeri uygulamaları görünmüyor ve kitkat camera uygulamasını yüklediğimdede hep ön kamera çalışıyor orjinal romda ise sorunsuz arka ve ön kamera calışıyor.

Bu problem ile karşılaşan arkadaşlar varmı yada nasıl bir çözüm bulabilirim. Bendeki 4gb sürümde hiçbir problem yok sorunsuz çalışıyor.

Acaba 16 gb için kamera driverları veya library leri farklı mı.

Çözüm için önerisi olan varmı ?
X
11 yıl
Lg w2486L için askı aparatı
Merhaba Arkadaşlar linkteki monitörü kullanmaktayım bu monitörü duvara sabitlemek istiyorum yalnız bu monitörün arkasında sabitleme delikleri yok acaba sabitlemek için farklı ne kullanabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

http://www.lg.com/tr/monitor/lg-W2486L
X
12 yıl
Kombi tavsiye Acil
Merhaba Arkadaşlar Allahın izni ile yeni aldığım evim için bir kombi aramaktayım 1 Haftadır forumu inceleyerek aşağıdaki 2 üründe kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz birde evin özelliklerini aşağıda belirttim farklı bir öneri yada fikirlerinizi de beklerim.

İyi Forumlar

"
Ev kullanım alanı 90 M2 2+1

Toplam Petek Boyu 5.1 Metre

Orta Kat, Dış cephe var Pencereler plastik pen,
"

Beğendiğim ürünler

Baymak Brötje Novadens Extra 24
Demirdöküm Nitromix P 24

Bu markalar harici Hermetik ve Yoğuşmalı başka marka neler olabilir. Yada bu ikisi arasında hangisini seçmeliyim.
X
13 yıl
4 gb ddr3 1600 Mhz ram tavisyesi
Merhaba arkadaşlar yeni sistemim için tek modül yada dual kit olarak 1600 mhz hızında ddr3 bellek arıyorum. HighEnd bir bellek aramıyorum. Önerebileceğiniz modeller varmı ?
X
14 yıl
DFI DK X48-T2RSB Plus ram tavsiyesi
Arkadaşlar bu anakart için 2x2 ddr2 ram tavsiyesi istiyorum acaba hangi marka model ramler ile dual olarak sorunsuz çalışır.
Elimde ki,ngston hyperX 1066 "KHX8500D2K2/4G" seri ram var ve bu ramlerle Dual olarak çalıştıramıyorum 3 ve 4 slot a taktıgım zaman makina C1 hatası veriyor bu problemi almamak için bende yeni ram arayısına girdim bu anakartdan kullanan arkadaşlar hangi ramleri önerir cok pahalı seceneklerde bulunmayın lütfen :) iyi forumlar.
X
17 yıl
Ds3 raid0 problemi
Arkadaşlar ds3 ile ilgili bir problemim oluştu yardımcı olursanız cok sevinirim ki tüm bilgilerim kaybolabilir gelellim probleme ds3 gigabyte satalar (mor slotlar) ile 2*250 seagate hdd lerimi raid0 yaptım tüm bilgilerimi raid olan disklere kopyaladım ve öyle kullnıyordum sonra bilgisayar kasasının tozunu almak ve temizlemek için parçaları tek tek sökerek hava tuttum sonra tüm parçaları tekrar taktım ve bundan sonra anakart benim hddleri raid olarak görmemeye başladı bende hddlerde problemmi oluştu diye tek tek sarı slotlara taktım hddler görünüyor şimdi ben bu ds3 raid yaptıgım diskleri tekrar nasıl gösterecem lütfen acil yardım
X
17 yıl
Dfi Rd600 kullanan arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar Dfi DFI ICFX3200-T2R/G rd600 board kullanıyorum herhangi bir problemim yoktu taki sata dvdrw alana kadar şimdi sb600 da olan 4 tane sata portu raid yüzünden dolu bende diger promise cipsetin destekledigi 4 lü sata ları kullanmak istiyorum tek sata hdd var o calışıyor promise satalarda ama nec dvdrw yi taktıgım zaman bilgisayar sata dvdrw yi görmüyor sb 600 de ise görüyor ve calışıyor bu promise satalarda sata dvdrw ler calışmıyormu.Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler..
X
19 yıl
Amd Venice 0522 DPAW
Merhaba Arkadaşlar Yeni bir sisitem topluyorum vede işlemci olarak bunu bulabildim acaba bu işlemciyi kullanan arkadaşlar varsa overclock degerleri nasıl buraya yazabilirlermi Şimdiden Teşekkür ederim .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.