Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
163
Cevap
20828
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EN İYİ E-MAİL HESABI YAHOO'MU,HOTMAİL'Mİ,MYNET'Mİ HERKES YAZSIN.
F
19 yıl
Er
Konu Sahibi

EN İYİ E-MAİL HESABI YAHOO'MU,HOTMAİL'Mİ,MYNET'Mİ HERKES YAZSIN



H
19 yıl
Yüzbaşı

bence yahoo ama msn nedeni ile çoğunlukla hotmail kullanıyorum. gmail de çok sade ya insanın giresi bile gelmiyo. mynet ise tam bir çöplük
ha bi de ben de bir 20 gb lik evet evet 20 gblik mail adresi var
www.bigxmail.com
acaip bi şey valla
hem de beleş
yani hd yi oraya yedekleyebilirsiniz bile


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Binbaşı

bencewww.inbox.com ayrıca 2gb



H
19 yıl
Yüzbaşı

ya hiç sallayan olmadı ama siz buwww.bigxmail.com a bi bakın isterseniz ağzınız açık kalıcak valla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
19 yıl
Yarbay

b ende hepsinden var birer tane
hotmaile her gün
gmaile e haftada bir
yahoo ya 2 haftada bir
my net e 3 haftada bir
pop mail var bide ona da ayda 1
ha bidewww.abcdefgh..... var belki biliyosunuzdur ona da 2 ayda 1 bakıyorum o kapanmıyo hiç


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Yarbay

1.Hotmail (en yaygın olan o)
2.Yahoo (Hotmailden sonra en iyi mail bence)
3.diğerleri

birde gawabı denemenizi tavsiye ederim.Türkçe desteğide var pek kullanmıyorum fakat kapasitesi yüksek...



D
10 yıl
Er

TEKRAR DÜŞÜNÜN !!!
Konuya baktım da, son yorum üzerinden 8 ay gibi bir süre geçmiş, bugünlerde birçoğunun hizmetinden faydalanmak için sahip olduğum e-posta servislerinin artık ne kadar güvensiz olduğunu biraz araştırma ve takip ettiğim dergilerden, web siteleri ve bilişim konusunda uluslararası etkinliği bulunan kişilerin şahsi bloglarından daha detaylı bir şekilde öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle Amerikan tabanlı firmalar ( özellikle Hotmail ve Gmail ) bu konuda artık oldukça güven kaybı yaşamış durumdalar. NSA çalışanı Edvward Snowden' ın açıkladığı belgelere göre NSA interneti izliyor ve neredeyse bastığımız her tuştan haberdarlar. PRISM, ABD gizli servisinin ABD deki internet ve teknoloji şirketlerinin sunucularına doğrudan erişim sağlıyor. Bu şirketler arasında Google, Microsoft, Facebook, Twitter, Apple gibi isimler de mevcut. Bu da şu anlama geliyor, ABD deki şirketlerin sunucularından geçen her bilgi aynı zamanda ABD gizli servisinin eline de geçmekte. ABD hükümeti ilk başta doğal olarak PRISM in varlığını reddettiler, ancak baskılar sonucunda varlığını kabul ettiklerini belirttiler.
NSA in sahip olduğu analiz mekanizması saniyede 1.5 gb veriyi işleyebilme kapasitesine sahip. Buna rağmen NSA in ABD nodları üzerinden geçen trafiği analiz etmesi için günlük 1.1 Exabyte veriyi kontrol etmesi gerekiyor ki bunun da günümüz teknolojisi ile pek mümkün olmadığı belirtiliyor. Sürekli artan veri miktarı ile başa çıkabilmek için NSA, Utah da 1.2 milyar dolar harcayarak Zetabyte boyutunda bilgileri işleyecek bir veri merkezi inşa etti. Ancak yine de bir problem vardı, internet ten gelen verilerin çoğu SSL yöntemi ile şifreleniyordu.
İşte burada PRISM ortaya çıktı. İşte bu zamandan sonra NSA artık verilere nodlar üzerinden değil de doğrudan verinin kaynağından ulaşıyordu. Nodlar üzerinden erişimde gönderici ve alıcı bilgileri görünüyor fakat posta içeriği görüntülenemiyordu. Google ve Hotmail in doğrudan sunucularına ulaşmak e-postaları kolayca okuyabilmek demekti. Bu sayede gizli servisler dünyadaki herhangi birini Amerika ya karşı ters bir harekete kalkışmadan önce bulup önlem alabilecekti. Elbette NSA in peşinde olduğu veriler sadece mailler değil, Apple ın veya Google ın işletim sistemleri, cep telefonlarının navigasyon bilgilerini de doğrudan NSA ya aktarıyordu. Bu da dünyadaki herhangi birinin hangi anda nerede olduğunu kolayca bulabilmek demek.
ABD hükümeti bu skandal ortaya çıktığında PRISM in varlığını önce inkar etse de sonra bu mekanizmayı sadece yabancıları izlemek içinb kullandıklarını itiraf etti. Bu da hükümeti yasal olarak kurtardı çünkü ABD yasalarına göre ABD vatandaşları dışındaki yabacıları güvenlik ve istihbarat amacıyla izlemek için yasal bir engel bulunmuyor. NSA in PRISM operasyonu dünya çapında bir skandal olarak nitelendiriliyor. ABD pek çok ülkenini vatandaşının özel yazışmalarını okuduğunu kabul etmiş olduğu için, yakında internetin ABD kontrolünden çıkarılması için tartışmaların başlaması bekleniyor. Ayrıca ülkelerin, başka bir ülkenin kontrolündeki şirketlerin hizmetlerini dışlayacak farklı projeler geliştirmesi de gündeme gelecektir. Çin in ABD teknoloji şirketlerinin ülkeye girmesini zorlaştırmak ve kendi teknoloji şirketlerinin kullanımını yaygınlaştırmak için elinden geleni yapması boşuna değilmiş.
Bu yazıdan sonra umarım kullandığınız sağlayıcıların verilerinize ne kadar dürüst bir şekilde yaklaştıklarının farkına varırsınız. Şahsi görüşüm olarak, alışması biraz zaman alacak olsa da başka servisleri kullanmaya başlayacağım.
Not: Reklam olacağını düşünerek kaynak belirtmedim.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctheodore -- 21 Şubat 2014; 0:16:01 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.