Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir
101346
Cevap
4080801
Tıklama
48
Öne Çıkarma
Cevap: En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5050. sayfa)
B
2 ay
Yarbay

Society Of Snow
https://www.imdb.com/title/tt16277242/
İzlemesi güzel filmlerden olmuş. O çaresizliği hissettim. Tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 ay
Binbaşı

https://www.imdb.com/title/tt30149921/


Eğlenceli bir filmdi. Ailecek izlenilebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 24 Haziran 2024; 14:41:48 >

T
2 ay
Yarbay

Ben bu filmi 2 kere izledim ama bana bir türlü geçmedi bu film. Bir şeyleri mi kaçırıyorum izlerken , yoksa filmi izlerken gözüm açık uyuya mı kalıyorum nedir? Nedense öyle herkesin abarttığı kadar iyi bir film olarak bir türlü göremedim ben. Akşama bir daha izleyeceğim bu sefer daha dikkatli bir şekilde bakalım bu sefer sevdirebilecek mi film kendisini bana.




Bu mesajda bahsedilenler: @BlackGhost12
E
2 ay
Yarbay

https://www.imdb.com/title/tt10855768/
Akılcı senaryolu gizem filmi arayanlar için bence son dönem filmleri adına biçilmiş kaftan. Günümüz teknolojisinin iletişim ve detay anlamında ne gibi yerlere de gittiğini iyi gösteriyor. Basit bir kayıp hikayesi tıpkı Searching filminde olduğu gibi son derece hareketli, enteresan noktalara evriliyor. Sonlara doğru tahmin edilebilirliği çok bariz olduğu için ve biraz da sündürüldüğünden dolayı etki azalmış diyebilirim. Ama yine de verilen dakikaların karşılığını vereceği konusunda şüphem yok. 7.5/10


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 ay
Yarbay

Teknoloji ve iz sürme/deşifre etme orjinli güzel bir filme benziyor hocam. Yalnız baktığım bazı yorumlarda full Apple reklamı yapıldığına dair eleştiriler var kullanılan cihaz ve yazılımlar açısından. Yine de buna tahammül edilebilir konusu ve temposu itibariyle sanıyorum. İzleyip yorumlamak dileğiyle, teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Haziran 2024; 22:41:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ed Wood
E
2 ay
Yarbay

Filmde zaten bilgisayar ve telefon temelli bir işleyiş var. Apple reklamı olarak yorumlamak tuhaf olur ama sürekli siri vurgusu vb. insanlara bunu düşündürmüş olabilir. Film iyiyse ben reklama pek takılmam. Beğenirsin diye düşünüyorum.



A
2 ay
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt12037194/
Stremio'ya düşmüşken hadi bir izleyeyim dedim
Altyazıyı hazırlayan kişi galiba lisedeyken inglizceyi öğrendikleriyle çeviri yapmış. Hiç çeviri yapmasaymış daha iyiymiş
.Diyalogların yarısını çevirmemiş. Maymunlar cehennemi yeni krallık ve bu filmi Tr dublaj ile yeniden izleyeceğim
Film allahtan çölde geçiyor uzun diyaloglar yok millet çölde birbirini doğruyor da izlediğime pişman ettirecekti
Film Fury Road'un öncesini anlatıyor. Charlize Theron'un çocukken vahşi diktatörlüğün eline düşmesi , genç kızlık dönemindeki ilk mücadelesi var. Filmin final sahnesi ile Fury Road'ın başlangıç sahnesi aynı iki filmi oradan bağlamışlar
Açıkçası Fury road'ın hikayesi daha güzeldi daha ilk dakikadan itibaren kendin de maceraya girmiş gibi hissediyordun
Furiosa'da ilk bir saat büyük bir olay yok 2 saat 20 dakika
Furiosa bariz bir şekilde Fury Road'ın gölgesinde kalmış
Güzel film ama Fury road bir başkaydı öyle özetleyeyim
Mad max serisinde Mad max 2 ve Fury Road benim için başyapıttır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 24 Haziran 2024; 23:49:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 ay
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt0430105/
Konudaki paylaşımlardan not alıp izleme fırsatı bulduğum bir film. Wahlberg ve kardeşleri üvey annelerinin intikamını almak için büyük bir mücadele içine girip kirli işler içerisinde olan bir çeteyi ve hain bir polisi haklıyorlar. Klasik vurdulu kırdılı sahneleri olan Amerikan filmi. Tavsiye ederim 6/10.

Filmin en son kısmında, Vic Sweet cinayetine ilişkin yapılan polis sorgusundan Bobby (M. Wahlberg) Mercer ve diğer Mercer kardeşler nasıl kurtulmayı başardılar?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Haziran 2024; 2:48:1 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 ay
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt1197624/

Ailesi öldürülen ve adalet sisteminden intikam almaya çalışan cezaevindeki bir babanın hikayesini anlatıyor
Dram,aksiyon kısımları güzel ama babanın intikam alma şekilleri çok zorlama
Akla mantığa ters. Esaretin bedelinin tam tersi olmuş
Gerard Butler ve Jamie Foxx başrolde. Senaristin kafası güzelmiş. Evet film kendini izlettiriyor tempo hiç düşmüyor ama Senaryoda çok fazla uçmamalısın. İmdb 7.4 değil 6.5 civarı daha uygun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 ay
Yarbay

Mükemmel bir intikam filmidir. Bende tavsiye ederim izlemeyenlere. Puanıda tam dediğiniz gibi olmalı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Alpha Centauri
D
2 ay
Yarbay

https://www.imdb.com/title/tt0456912/

A Bittersweet Life (2005) - 7/10

İyi bir temele oturtulmuş gibi görünen karakterler ve senaryoyla başlayan film ne yazık ki ilerleyen sahnelerde bunu devam ettiremiyor. Senaryoya dahil olan epey sayıda yan karakter ve aralarındaki etkileşim nedeniyle film belli noktadan sonra üstünkörü şekilde ilerlemeye başlıyor. Dolayısıyla başroller arasındaki ilişki de iyi şekilde işlenmediği için verilmek istenen duyguların da seyirciye geçtiğini söylemek pek mümkün değil. Özellikle ilk yarısından sonra ucuz aksiyon sahneleriyle beraber mantığın da filmi terk etmesinden dolayı filmin niteliği sorgulanmaya başlanabilir, fakat gerek sinematografisi gerekse müzikleri izlemeye değer kılıyor filmi. Film çok eski olmasa da Güney Kore sineması için en azından tür olarak modern anlamda ilk sayılabilecek yapımlardan biri olmasından mütevellit bazı eksikler görmezden gelinerek izlenebilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
2 ay
General

https://m.imdb.com/title/tt1136617/
Daha büyük beklentilerle izledim ama biraz hayal kırıklığı oldu. Kasıntı ve durağan bir film. Mantıksız yerleri mevcut. Bir suikastçinin gözünden bakıyoruz ama bu suikastçinin gözünden bakma işi anlamsız bir şekilde filmde de bahsedildiği gibi bekleme ve sabır yönüyle vurgulanıyor. Suikastçinin skor hırsı ile ortalama modern insanın hırsları arasında kurulan bağlantının altı yeterince doldurmuyor. Kelime hafızanız iyi değilse mesaj yeterince net bir şekilde verilmediği için mesajı kapamamak çok doğal ve bu sizin noksanlığınızdan ziyade filmin kusuru. Michael Fassbender'in kaliteli oyunculuğu ve ortalama bir monoloğu bile büyük bir kabiliyetle servis edebilme becerisi olmasa hiç çekilecek bir film değil. Benzer yorumları filmin konusunda da yaptım. 6/10.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 ay
Yarbay

Büyük beklenti ile izleyip hüsrana uğradığım filmdir abartmıyorum başrolde Fassbender olmasa beş puan bile etmez.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Nat Alianovna
N
2 ay
General

Hak veriyorum; Fassbender olmasa ortasına bile gelmeden kapatmıştım.


Taksicinin çok dikkat çekip iz bırakır şekilde suikastçi tarafından manasızca öldürülmesiyle beraber filmi o noktadan itibaren ciddiye almayı bıraktım. İçim çok darala darala devamını izledim. Sonuna doğru filmin vermek istediği mesajlara vakıf olduğuma inandım ve bu film hakkındaki aşırı olumsuz izlenimimi biraz olsun düzeltti. Ama sonra biraz daha üzerinde düşününce gene film elimde kaldı. Özellikle yalnızca talihinin kurbanı olan alelade bir taksicinin öldürülmesiyle bir kiralık katil müşterisinin - hem de suikastçiyi harcamaya kalkmasına rağmen - bağışlanmasını herhangi bir mantığa oturtamadım. Filmin felsefi mesajını vermedeki gevşekliğini de gördüm - o bazuka ve ayı hikayesi mesela neydi öyle? 6 verdiğime bakmayın. 6'yı yönetmen ve aktörün teknik kalitesine verdim. Yoksa bu filmin hakkı mantıksız ve tutarsız abartılarıyla beraber sadece 2-3 puan bile olabilir. Travmatik ve paranoyak soğukkanlı suikastçilerin bu arada baskına son derece açık duvarsız villalarda ikamet ettiğini bilmiyordum!



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cokbaska
K
2 ay
Yarbay

Aylardır bu konuya yazmıyordum uzun zaman oldu. İzledikçe ve yazmadıkça izleyip yazacaklarım birikti. Biriktikçe üşendim, üşendikçe birikti. Şimdiden kısa yorumlarla ve yorumsuz olarak yazayım. Bazı filmlerin neye benzediğini filan unuttuğumdan puanını yazıp geçicem. Ayrıntılar aklımda değil.

https://www.imdb.com/title/tt0103767/?ref_=ext_shr
Uzun zamandır listemdeydi ve birkaç ay evvel izlediğim halde film değil diye burada paylaşmamıştım ama gördüm ki millet burada film olarak belgesel de izlediğini paylaşmış o yüzden ben de paylaşayım dedim. Sözlü olarak bir şey anlatmayan onun yerine görselleri kullanan, atmosferik müzik kullanan bir eser. İzleyin izletin, huzur bulursunuz. Yalnız hassasiyetiniz varsa eğer şu kapaktaki Brezilya yerlilerinden olan kızları anadan üryan gösteriyorlar. Tabii kabile adetleri, renkli dövmeler eşliğinde kısa bir sekans, başka bir şey yoktu sanırım. 8/10

https://www.imdb.com/title/tt3841424/?ref_=ext_shr
Bu efsane de tıpkı üstteki belgesel gibi yıllarca listemde izlenmeyi bekliyordu. Birkaç ay önce ne izlesek ne izlesek derken açtım bunu. Gerçekten hoş bir yapım. Aile içinde de izlenebilir. 8/10

https://www.imdb.com/title/tt0108211/?ref_=ext_shr
Yıllardır listemde olan ve izlemeye fırsat bulup izlemekten keyif aldığım bir diğer yapım. 7/10


https://www.imdb.com/title/tt4131496/?ref_=ext_shr
Ritmi biraz düşük olsa da gizem, gerilim, psikoloji bir şekilde kendini izletebiliyor. 6/10

https://www.imdb.com/title/tt9071322/?ref_=ext_shr

Sanırım gerçek olaylara dayanıyordu. Teflon filan isminin geçtiğini hatırlıyorum. Filmi izleyeli 2 ay olmuştur. Programmer Onur arkadaşımız önermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. 7/10 izleyin izletin.


https://www.imdb.com/title/tt0368447/?ref_=ext_shr
Aylar önce izleyip genel hatlarını hatırladığım bir değişik bir garip Shyamalan yapımı. Başta bir gizemle başlıyor ama filmde bir gariplik, bir alttan mesajlar olduğunu ama bunu anlayamadığınızı sezebiliyorsunuz. İlginç bir şekilde yapım gizemini koruduğu sürece korku ve gerilim sağlayabiliyor. Hatta film korku filmi gibi başlayıp bambaşka yerlere gidiyor. Sonunda her şey ya da birçok şey anlaşılıyor ama yine de neden sorusunu sormadan geçemiyorsunuz. 6/10. İzlediklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Ama taksit taksit. Çünkü tek mesaj için çok fazla film birikti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Haziran 2024; 13:54:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 ay
Yarbay

https://www.imdb.com/title/tt1189340/?ref_=ext_shr
Keyifli bir avukatlık hikayesi filmi. Ayrıntıları unutmuş olsam da izlediğime pişman olmadığım bir yapım olarak aklımda kalmış. 7/10

https://www.imdb.com/title/tt8542964/?ref_=ext_shr
Karmaşık bir kurgusu var biraz. Film sonuna kadar gizemini koruyabiliyor ama yine de çok fazla film izleyen bünyeler acaba şöyle mi, böyle mi olacak diyerek kendilerini plot twist'leri çözerken bulabilirler. Bence fena değildi. 7/10


https://www.imdb.com/title/tt0040724/?ref_=ext_shr
Ya bu filmi forumda biri konu açıp bir yerden çektiği sahneyi paylaşıp koymuştu filmin adını bulmuşlar tabii, bulanlar yazmıştı. Oradaki o sahnedeki replikleri görünce direkt listeme aldım. Ve izlediğimde hiç pişman olmadım, bilakis keyifle bitirdim, siyah-beyaz görüntü ilk başta rahatsız etse de ona da kısa sürede alıştım. Bir tek filmin sonundaki o olay hoşuma gitmedi.

Aga kanlı, bıçaklı olmuşsun, adamı öldüreceksin diye yeminler etmişsin, adam toplamışsın, adam kaybetmişsin, ölüm tehlikesi atlatmışsın. Dövüştükten sonra birden yüzün gülmeye başlıyor ve affediyorsun. Bu ne saçma bir duygu geçişi bu nasıl boş bir motivasyondur çözemedim.
Genel olarak film çok başarılı ama 7/10.


https://www.imdb.com/title/tt21942866/?ref_=ext_shr
Nicolas Cade dedik, komedi, fantazi dedik, A24 yapımıdır güzeldir dedik de tıraş bomboş bir yapım çıktı. Aslında başta ilginç bir başlangıç yaptı film. Adamın birinin kendi isteği, arzusu dışında gerçekleşen çok farklı bir yeteneği olduğunu film bize gösterdi gerçi buna yetenek denir mi bilmem. Millet bu adamı rüyasında görüyor ve ona göre ona karşı tavır alıyor. Üstelik bu adamı tanımayanlar da rüyasında görüyor işin garibi. Rüyalar da değişiyor, kabusa da dönebiliyor ve olaylar gelişiyor. Ama olaylar açıkçası hiç de beklediğim sürükleyicilikte gelişmedi. Bayağı bayağı sıkıcı bir film olmuş. Fikir orijinal ama işleyiş berbat. Ha bu arada hiç komik filan da değil. 4/10.

https://www.imdb.com/title/tt0104412/?ref_=ext_shr
Aile içinde izlenebilecek keyifli bir yapım. Eğlenceli diyalogları var. Konusunu yazacak değilim, kafanızda canlandırın. Oyunculara ve filmin yılına bakıp bir fırsat tanıyın. 8/10 demişim buna.

https://www.imdb.com/title/tt0096320/?ref_=ext_shr
Şu film normalde hiç hesapta yoktu. Bir gün Instagram'da geziyorum öyle bu kapak ve bu ikilinin aynı zamanda günümüzdeki hallerinin de yan yana benzer şekilde yer aldığı bir kapak fotoğrafını gördüm. Belki AI ile belki Photoshop ile yapılmıştır bilemem ama yorumlardan ve haberden anladığım kadarıyla bunun ikinci filminin geleceği haberiydi bu. Öyleyse ilkini izlemeliydim. Neticede DeVito ve Arnold vardı ve izledik. Klasik, klişe, keyifli bir aile komedisi filmiydi. Yalnız bir yerde hatun çok fena bir pozisyon veriyor çok kısa. Onu saymazsak aile içinde izlenebilir bir yapım kanımca. 7/10.


https://www.imdb.com/title/tt14230458/?ref_=ext_shr
Bunun yorumlamasını ana konu içinde yapmıştım. Bir daha buradan bir kritik yazmayı düşünmüyorum. 7/10 demişim ama 6/10 da olabilirmiş. 18+ sahneleri fazla uzun tutulmuş tam bir mesaj filmi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Haziran 2024; 13:59:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 ay
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt5748448/
Konusu ve karakterler arası bağların (Grillo ve Butler) net olarak işlenmediği, bodoslama şekilde giriş yapılan ve sabit mekanda geçen (polis merkezi) bir film. Başrol oyuncusu ve kahraman olarak Alexis Louder söylenebilir şaşırtıcı şekilde. Grillo büründüğü rol icabı şaşırtıyor ve Butler reyiz kendine hayran bırakıyor kilit sahnelerdeki rolü ve davranış tutumu nedeniyle. Çok fazla saçma ve unrealistic sahneler olduğunu söylemek lazım. Aksiyon ve vurdu-kırdı sahneleri ile "işin sonu nereye varacak" hissi sizi cezbediyorsa izleyin ama konu/kurgu olarak beklentiniz yüksek olmasın. Benim puanım 5.5/10.

Polis memuru Kimball başından vuruluyor Lamb tarafından ama 5 adım yürüyüp öyle yere düşüyor, saçmalıklardan bir örnek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Haziran 2024; 3:5:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 ay
Yarbay

https://www.imdb.com/title/tt0037558/
Çekildiği yıla göre çok cesur bir film. Kadınların dışarda sigara içmesinin bile uygun görülmediği, rahatça alkol tüketilemeyen ve hays yasasının hakim olduğu dönemlerde böyle bir metin takdir edilesi. Yasal olmayan bir ilişkinin sürüncemesi gayet iyi anlatılıyor. Aşk sıkıcı bir filmi katlanılır kılan, gülünç olmayan şeylere kahkaha attıran tuhaf bir keşmekeş. Tonlarca engel ya da yanlış da olsa asla engellenemez bir afet ayrıca. Film işte tüm bunlara basit fakat aynı zamanda yaşanabilir bir tutkuyla yaklaştığı için ziyadesiyle güzel. 7.5/10



B
2 ay
Binbaşı

Hepimizi ketene getirdiler.
Bu tip filmleri cok severim. Fragmani da cok iyiydi.
Ben de aylarca bekledim. Izledim ve hayal kirikligi.
Burada da bu minvalde yorumlar gördüm. Galiba adamlar fragmani cok iyi ayarlayip bizi kandirmislar :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ed Wood
A
2 ay
Er

Bu filmin orjinalini daha çok beğenmiştim sana da tavsiye ederim.

https://www.imdb.com/title/tt0106246/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_alive




Bu mesajda bahsedilenler: @BlackGhost12