Arkadaşlar, karar verdim aracıma seramik kaplama yaptıracağım, ben faydalı bir uygulama olduğuna kanaat getirdim. 3 M Paint Coating ve Bekbars ürünleri hakkında bilginiz var mı, Bekbars için 1400 TL fiyat aldım. Nasıl bir markadır kalitesi, menşei nedir, yaptıranlar memnun mu? Bunların dışında önereceğiniz farklı markalar da var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
3 M Paint Coating ve
Bekbars ürünleri hakkında bilginiz var mı,
Bekbars için 1400 TL fiyat aldım. Nasıl bir markadır kalitesi, menşei nedir, yaptıranlar memnun mu? Bunların dışında önereceğiniz farklı markalar da var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >