Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
34
Cevap
12177
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En iyi hızlı cila tavsiyeleri
L
3 yıl (1167 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Tecrübe ettiğiniz hizli cilalari artilari, eksileri, uygulama püf noktalari, su iticiligi ve kalicilik noktalarinda paylasalim👌🏻

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl (3038 mesaj)
Binbaşı

Koch Chemie PW Protector Wax

5 senedir falan kullanıyorum.Acayip memnunum.Sulandırma oranı 1/50 falan olduğu için çok bereketli bitiremiyorsunuz.Parlaklığı ve su kaydırıcılığı çok iyi.Tam f/p ürünü bence.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
G
3 yıl (4181 mesaj)
Yarbay

Herhangi bir sprey şişeye belirtilen oranda sulandırıp kullanabilirsiniz.

örnek


https://www.yamaclardetailing.com/urun/slopes-kimyasala-dayanikli-sprey-sise-1lt



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @crow in cornfield
F
3 yıl (4679 mesaj)
Yarbay

Kalıcılık iddiası 180 gün, benim araçta uygulayalı 40 gün oldu hala ipeksi hissiyat üstünde duruyor (araba 2 kez çamurlu yağmur yedi 1 kez de ben valet pro combo snow foam ile yıkadım) aslında fusso wax coat'un üstüne bakım cilası olarak da kullanılabiliyor bu sayede 1000 tl gibi bir yatırımla fusso wax + fusso sprey alarak 2 hatta 3 yıl boyu koruma sağlayabilirsiniz. Parlaklık ise beyaz arabada bile fark ettiriyor. Uygulamadan önce aracı benzinlikte şampuanla yıkayıp daha sonra demir tozu temizliği yapıp sonra bir kere daha yıkadım üzerine de fusso sprey cilayı uyguladım, doğru uygulama budur zemin hazırlığı yapmadan bu denli güçlü cilaları kullanmamak gerek. Sonax BSD filan kullanılacaksa teferruata gerek yok ama uzun dayanımlı cilalarda ben gerektiğini düşünüyorum. Divortex ve Demir Detailing'in demir tozu temizleyicilerini kullandım memnun kaldım, öneririm.

https://www.youtube.com/watch?v=ehR51ZhD0vA
Kalıcılık için ise bakabilirsiniz, adam 10 kere yıkama simülasyonu yapıyor cila etkisini anca kaybetmeye başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=dK9Opy6kRP0





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 12 Eylül 2023; 10:45:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lawy
V
2 yıl (6 mesaj)
Er

bence de hocam gereksiz pahalılar sanki profesyonel 6 ay garantili seramik kaplatıyoruz :D ben turbofinish kullanıyorum hem uygun hemde etkili gayet memnunum




Bu mesajda bahsedilenler: @FurkanEmir411
D
2 yıl (2 mesaj)
Er

GYEON Wetcoat üzerine tanımam. Yıllardır aynı ürünü kullanıyorum, daha öncesinde yeterince ürün denedim. Fiyatı kullanım başı maliyete baktığınızda normal kalıyor. İçerisinde Si02 de mevcut. Düzgün araç şampuanlarıyla yıkandığında aracın yüzeyinde uzun süre kalıyor. Gayet memnunum.


https://mtskimya.com/dis-yuzey/boya-koruma-urunleri/wax-ve-sprey-cilalar/prd-gyeon-q-m-wetcoat-nano-boya-koruma-ve-seramik-sprey-hizli-cila-1000-ml-su-itici-parlak-islak-cila



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.