Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
618
Cevap
18131
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )
W
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunun Adı: Elite Dangerous
Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2017
Platformlar: PS4 / PS4 Pro / PC / Xbox One
Geliştirici: Frontier Developments
Yayıncı: Frontier Developments
Oyun Fiyatı: 74 TL
PSN Store Linki: Elite Dangerous



Devasa boyutta çoklu oyunculu bir uzay destanı olan Elite Dangerous, bağlı bir galaksi, gelişen bir hikaye ve Samanyolunun tam boyutlardaki bütün galaktik büyüklüğü ile açık dünya oyun macerasını modern jenerasyona taşıyor.

Sadece küçük bir uzay gemisi ve birkaç kredi ile başlayan oyuncular, çağ ötesi ve tehlike dolu bir galakside hayatta kalmak ve unutulmaz Elite rütbelerine ulaşmak için yetenek, bilgi, zenginlik ve güç kazanmak için gereken her şeyi yapıyor. Galaktik süper güçlerin ve yıldızlararası savaşların çağında, her oyuncunun hikayesi, eşsiz bir şekilde bağlantılı oyun deneyimini ve gelişen hikayeyi etkiliyor. Devletler çöküyor, savaşlar kaybediliyor ve kazanılıyor. İnsanlığın sınırı, tüm oyuncuların eylemleri tarafından yeniden şekillendiriliyor.

400 Milyar Yıldız Sistemi. Sonsuz Özgürlük. Kendi İzini Bırak..



< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >




Elite Dangerous - Flight Assist Off
Videoyu izlemek için tıklayınız



Elite Dangerous - Playstation 4 Gameplay
Videoyu izlemek için tıklayınız



Elite Dangerous - Launch Trailer | PS4
Videoyu izlemek için tıklayınız



22.07.2017
Yapımcı ekip Elite Dangerous için 10 yıl daha destek vereceklerini açıkladı.
http://wccftech.com/bra...angerous-going-10-years/https://www.reddit.com/...e_dangerous_keeps_going/

25.07.2017
1.05 Update ile Primary hesaplarda DLC problemi cozuldu!(@Dante'e teşekkürler)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Mayıs 2020; 21:56:7 >

Ufak notlar ekleyeyim herkesin yararina olsun;



- supercruisedayken gireceginiz istasyona veya gezegene yaklasirken 10 saniye kaldiginda hizinizi yuzde 70 civarina cekin. Yorunge sizi fi...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Dante - 7 yıl +4
Son teknik problemler giderildiginden beri uzuun suredir sessiz sedasiz devam ediyorum yolculuga. Hemen hemen 2 aydir medeniyetten uzaktayim. Yolculuga galaktik merkeze diye basladim ama yolda o kadar bolge aklimi celdi ki hep bir taraflara yoneldim. Dolasa dolasa gidiyorum. Su an medeniyetin cok uzaginda bir sistemde ufak bir topluluk kesfettim oraya gidiyorum 4 bin ly kaldi. Starportta bir tamirat yapmak gerek atladikca hull integrity gocuyor. Shield da almamistim yola cikarken agirlik yapmasin diye.



Uzun zamandir gezdigim dolastigim yerlerden ufak manzaralar atiyorum. Bu manzaralari kesfettikce oyuna daha da hayran kaliyorum. Daha neler neler vardir kim bilir. Toplam - 3 hafta 6 gun 16 saat - lik bir oynayis suresine gelmisim ve hala daha neler vardir kimbilir diyorum cunku hicbir sey gormedim gibi geliyor
Yoruma Git
Yorumun Devamı Dante - 6 yıl +4
C
7 yıl
Yüzbaşı

Çok merak ediyorum bu oyunu.Aşırı fazla gerçekçi görünüyor

Şu olay herhalde oyunu oynayan tek bir kişinin başına geldi başka hiç video yok böylehttps://m.youtube.com/watch?v=NU4mqBugiuk



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yarbay

O bahsettiginiz gemileri sadece parasini verip alamiyorsunuz. Imperial gemiler icin Empire tarafinda olup rank atlamalisiniz, Federal gemiler icin de Federation tarafinda rank atlamalisiniz.

Oyunda pahali gemi iyidir diye bir sey yok, yani Anaconda veya Federal Corvette alayim herkesi dagitayim diye bir durum yok. Gemilerde build olayi var. Her parcasina kadar kendiniz modifiye etmelisiniz. Bir Anacondayi tasiyici gemi de yapabilirsiniz, madenci gemi de yapabilirsiniz, savasci gemi de, kesif gemisi de. Savasci olursa cok fazla jump range olmaz mesela, veya kesifci yapacaksiniz gemiyi silahlar veya shield ile agirlastiramazsiniz ki daha uzaga atlayabilsin gibi. Yani ne yapmak istiyorsaniz ona uygun gemi almalisiniz. Bir geminin bir tarafi iyiyse bir tarafi kotu. 146 milyonluk anaconda, yolcu tasimakta bir Orca kadar uygun degil mesela. Ama orca da is savas konusuna gelince kuyrugunu sikistirip kacar tabii.

Ben vulture aldim savas gorevleri icin. Asp explorer aldim tasima gorevleri icin. Buildleri buna gore kurdum. Vulture ile 60 milyonluk pythonu indiriyorum neden cunku manevra kabiliyeti cok fazla. Dans ediyor resmen. Iki tane de large hardpointi var 3F pulse lazer taktim ikisine de. Bazen daha shieldini indirmeden patlatiyor gemileri. Catisma sistemi ayri bir derya deniz zaten oyunda. Kitlendiginiz dusman geminin sol panelden silahlarinizin neresine kitlenecegini bile siz seciyorsunuz. Ben mesela pulse lazer kullandigimdan her zaman dusman gemilerin power plantlarina kitlenirim. Power planti indirirseniz gemi ne olursa olsun ne hareket eder ne ates eder meteor gibi islevsiz kalir bakar oyle. Giriyorum pythonun kicina vulture ile beni onune alamiyor. Simdi gidip 60 milyon kesin daha iyidir diye python almam mesela. Gemilerin sekline fiyatina bakmayin yani. Hangi gemiyi gozunuze kestirdiysenizhttps://coriolis.edcd.io/ bu siteden bakin her modulune, hangi modul hangi sinifa kadar cikabiliyor en can alici nokta bu detaylar gemilerde.

Vulture cok guzel manevra yapiyor dedim catismada cok iyi filan ama mesela en fazla 14 isik yili atlayabiliyorum. Ve guc kaynagi cok sinirli 4A power plant koyabiliyorsunuz en fazla. O yuzden her module en iyi sinifi koyayim, utilityde de shield boosterlarim eksik olmasin derseniz sorun cikiyor guc kaynagi kaldirmiyor. O zaman da modullere guc onceligi atiyoruz gemi ayarlarindan. Mesela ben silahlari cikarttigimda frame shift drive i devre disi birakiyorum cunku fsd kullanamazsiniz zaten catisma sirasinda. O yuzden mesela fsd kapatmakla bir guc avantajim oluyor. Kargo kapagini kapatiyorum guc kullanmasin diye. Fuel scoop kapatiyorum vs. vukture guzel gemi ama boyle guc kaynagi sorunlari var iste bu modul guc cekim onceliklerini ayarlamaniz gerekiyor.

Bunun yani sira Asp explorer ile de karsima biri ciksa yanarim. Silah bile koymadim gemiye ama 32 isik yili atliyorum. Kesif gemisi yaptim. Simdi bir yolcu aldim. Cooook uzun yolum var. 17 bin isik yili ile medeniyetin olmadigi, starportlarin olmadigi bir sisteme gidecegim. Neler gorecegimi asiri merak ediyorum. Ama 5 gun filan surecek muhtemelen gidip gelmesi. 20 milyon da oduku var ama ben odule bakmiyorum orada neler oldugunu cok merak ediyorum. Gercekte insanoglu gidemiyor malum. Oyunda birebir yapmislar madem oyunda gideyim soran olursa gittim derim :)



Ileride anaconda veya imperial cutter aldigimda da Sagittarius A'ya gitmeyi iple cekiyorum. Galaksinin merkezi. Ozellikle netten bakmiyorum kendim gorecegim. Bir de Horizons calisinca oralarda inilebilecek gezegenler varsa tamam daha ben aylar boyu oralarda takilirim :) Haritadan bakarken bile PS4 kasiyor o kadar cok yildiz sistemiyle cevrili ki nokta nokta karinca gibi milyarlarca. Hepsine de gidilebiliyor kafayi yer insan. Nasil kasiyor PS4. Oralari hep gormek lazim iste :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Temmuz 2017; 21:54:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

T
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Yapımcı ekip Elite Dangerous için 10 yıl daha destek vereceklerini açıkladı.

http://wccftech.com/braben-elite-dangerous-going-10-years/
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/6orb20/david_braben_hopes_elite_dangerous_keeps_going/

10 yıl süren season pass almak lazım.



D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Yapımcı ekip Elite Dangerous için 10 yıl daha destek vereceklerini açıkladı.

http://wccftech.com/braben-elite-dangerous-going-10-years/
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/6orb20/david_braben_hopes_elite_dangerous_keeps_going/

Once "uzerinde calisiyoruz en kisa zamanda duzelticez" deyip bir halt yapmadiklari Horizons sorununu duzeltseler. Forumlarda bunu bilerek yaptiklarini soyleyenler cogalmis durumda. Xboxta da ayni sorun olmus 1 sene duzeltilmemis. Tamamen ayni sorunu simdi PS4te yasiyoruz 1 aydir parasini verdigimiz DLC'yi bize vermeye tenezzul etmiyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yarbay

Butun sorular hangi amaca yonelik oynayacaginiza bagli.



1. Her zaman en yuksek sinifin A sinifi en iyisidir. Agirligi ise E sinifi ile aynidir yani en hafif degildir A ama en iyi ozelliktedir. B ve C en agirdir ama B C den iyidir, C de D den iyidir. D ise her zaman en hafifidir. E den iyidir, digerlerinden kotudur, ama hepsinden hafiftir.



Yani, kesif amacli oynuyorsaniz, FSD en uzagi atlayabilsin istiyorsaniz agirligi az tutacaksiniz. Core internalde en yuksek yuklenmeniz gereken modul Frame shift olacak bu durumda, A sinifi. Diger butun modulleri D sinifi koyacaksiniz. Savas gemisi olsun diyorsaniz thrusterlari en iyi secin, FSD haric hepsi en iyi secilebilir. Tabii yine atlamasi da iyi olsun derseniz FSD yi yine en iyi secin. Genel olarak paraniz yetmiyor gibi bir sorun yoksa B, C ve E siniflarindan modul secmeyin. D her zaman mantikli en hafif oldugu icin, A ise en iyi oldugu icin (D den agir olsa da)



2. Evet. Eger uzak yol gidiyorsaniz da optionalde fuel scoop bulunsun.



3. Gimballed her zaman en iyisi bence. Turret cok pahali cok guc tuketiyor ve agirlastiriyor. Fixed ise cekilecek dert degil. Perisan eder hic kullanisli olmaz.



4. Utility de ne yapacaginiza gore degisir. Kill warrant patlatacaginiz geminin baska sistemlerde basina odul konup konmadigini tarar. Odul varsa gemiyi patlattiginizda o sistenlerden de bounty kazanirsiniz. Tabii kill warrant ile tarama yapacaksiniz once gemiyi. Heat sink fazla isiyi disari atar, chaff catismalarda iyidir 4 5 saniye dusman uzerinize kitlenemez bunu kullandiginizda. Shield booster armorunuzu yuzde 20 arttirir. Vs. vs.





Genel bilgiler:



Silahlarinizda her zaman pulse lazer veya beam lazer bulundurun. Dusmanlarin armorlarini en iyi indiren silahlardir bunlar. Once bunlarla girisip armor inince multi cannonlarla girismek en guzeli deneyimledigim kadariyla. Missiller de cok guzel ama cephanesi cok cabuk bitiyor ve istasyondan baska cephane yenileme sansi yok.



ONEMLI BILGI: LI YONG RUI'NIN YONETTIGI SISTEMLERDE BUTUN GEMILER VE MODULLER YUZDE 15 INDIRIMLIDIR. GALAKSI MAPTEN FILTRE CEKIP BU SISTEMLERE GIDIP ALIN VEYAhttps://eddb.io/ MUKEMMEL BIR SITEDIR



Bu sitede ne ariyorsaniz size nerede oldugunu gosterir. Reference sisteme bulundugunuz sistemi yazin, power kismina li yong rui secin ve istediginiz gemileri veya modulleri ekleyin listelesin size. Ne nerede ne kadar yakin onunuze koysun.



Ayrica gemi almadan oncehttps://coriolis.edcd.io/ bu siteden build yapin. Hangi gemide ne sinif moduller var ne kadar uzaga atlayabiliyor vs. hepsi buradan bulunabilir. Burada build yaptiktan sonra dolar simgesine tiklayinca bir yukarida verdigim siteye kurdugunuz build hazir filtrelenmis olarak yonlendirecek. Bu iki site tam bir kurtarici yani :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CANBUYUK06
D
7 yıl
Teğmen

Sonun da betelguese sistemine gittim dedikleri kadar büyük gelmedi yıldızhttps://youtu.be/mZDTAGEU3u8 gidiş videosu ufak bir keşif gezisi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Teğmen

Güneşine çok yakın gezegen skardee 1





< Resime gitmek için tıklayın >



Bu da gezegene iniş ve kalkış videosu baya zorladı

https://youtu.be/TnN3xEOmaFc



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Sadece bounty hunting üzerine kurulu bir vulture sizce kaç milyon cr'ye mal olur?

A class modullerden olusacaksa 18-20 arasi. Modulleri ve gemiyi Li Yong Rui'nin yonettigi bir sistemden alin ki yuzde 15 indirimli olsun. Bu siteden yardim alin



www.eddb.io



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
7 yıl
Yüzbaşı

Maalesef güç sıkıntı. Cobra 3'e istediğim herşeyi taktığım halde sorun yaratmıyordu.İdare edeceğiz artık napalım :)

O kadar seviyorsun yani oyunu egzoz rengi ve kaplama aldığına göre. Benimde şu ship kitler hoşuma gidiyor. 30 ly bence çok iyi ya. Ben ilk basladığımda 200lylik yere 18ly ile gitmistim gına gelmişti artık. Bazen high res'e wanted anaconda geliyor 10'a yakın gemi dalıyor dakikalar sürüyor patlatması teke tekte çok zor olur onu indirmek.

Şurada gemilerin boyutları var gerçi izlemişsindir bakmayan arkadaslar varsa öneririm izlemelerini.

https://m.youtube.com/watch?v=t2uaRHFmBT4



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dante
C
7 yıl
Yüzbaşı

Failed demesinin belli sebepleri var mesela gemin 10ly uzağa atlayabiliyor ama gideceğin sistem 10.1ly uzakta ise gidemezsin oraya. Ancak başka bi sistem üzerinden atlama yapabilirsin. Sağ altta mass lock yazısını görmüşsündür onun yanındaki kutucuk mavi renkte ise yine atlama yapamazsın. Bunların haricinde hardpointlerin(geminin silahları) aktif durumda ise yine başka sisteme geçiş yapamazsın



Hayır birşeyi açmaya gerek yok. O mavi yuvarlağın içi dolu ise gideğin yön ön tarafında demektir yuvarlağın içi boş ise arka tarafındadır



Şu resimden bakarak anlayabilirsin o istasyonlara giriş mantığını

https://m.facebook.com/EliteDangerousOfficial/photos/a.10150360865740564.592400.274252200563/10159015255230564/?type=3&source=54



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Pissacore
C
7 yıl
Yüzbaşı

Uzaya merakın varsa mutlaka almanı öneririm evet zor ama imkansız değil öğrenmesi yaparsın yani ;). Kesinlikle hayır ticaret önemli ama bunun üzerine kurulu değil. Ticaret dışında yapılabilecek onlarca aktivite var.Savaş mekanikleri olmaz olur mu hiç . En ince ayrıntısına kadar gemini modifiye edip savaşlara girebilirsin Mesela bu videoda çatışma esnasında kokpit camı kırılıyor oksijensiz kalmamak için istasyona kaçmak gerekiyor böyle güzel şeyler var :) O an ki heyecanı anlatamam. https://m.youtube.com/watch?v=1I_SS7jYQ30





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 19 Ağustos 2017; 17:37:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ylönen
Y
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Uzaya merakın varsa mutlaka almanı öneririm evet zor ama imkansız değil öğrenmesi yaparsın yani ;). Kesinlikle hayır ticaret önemli ama bunun üzerine kurulu değil. Ticaret dışında yapılabilecek onlarca aktivite var.Savaş mekanikleri olmaz olur mu hiç . En ince ayrıntısına kadar gemini modifiye edip savaşlara girebilirsin Mesela bu videoda çatışma esnasında kokpit camı kırılıyor oksijensiz kalmamak için istasyona kaçmak gerekiyor böyle güzel şeyler var :) O an ki heyecanı anlatamam. https://m.youtube.com/watch?v=1I_SS7jYQ30

Hocam uzaya aşırı merakım var no man's sky a bile bu sebepten tahammül edip saatlerce vakit geçirdim

store da tek başına satılan bir oyun var birde ek paketleriyle beraber olan var hangisini tavsiye edersin ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
< Resime gitmek için tıklayın >

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.




Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 25 Ağustos 2017; 19:10:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
< Resime gitmek için tıklayın >

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.




Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ağustos 2017; 19:14:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
< Resime gitmek için tıklayın >

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.




Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de

Bedava Plus ile indirim geliyorsa öyle yapayım o zaman, en mantıklısı o. Şu işleri halledip müsait olunca parti atarım, anlatırsın bana oyun mekaniklerini. En ucuz nerede var, ona bakınıyorum, öyle alacağım. Yalnız şu 90 küsür lira olanı nerede var onu bir türlü bulamadım, 112 liraya alacağız herhalde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
< Resime gitmek için tıklayın >

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.




Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de

Bedava Plus ile indirim geliyorsa öyle yapayım o zaman, en mantıklısı o. Şu işleri halledip müsait olunca parti atarım, anlatırsın bana oyun mekaniklerini. En ucuz nerede var, ona bakınıyorum, öyle alacağım. Yalnız şu 90 küsür lira olanı nerede var onu bir türlü bulamadım, 112 liraya alacağız herhalde

112 olani alacaksin iste Plus ekleyince o 90 kusura dusuyordu. Al da anlatirim uc bes bisey



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
< Resime gitmek için tıklayın >

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.




Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de

Bedava Plus ile indirim geliyorsa öyle yapayım o zaman, en mantıklısı o. Şu işleri halledip müsait olunca parti atarım, anlatırsın bana oyun mekaniklerini. En ucuz nerede var, ona bakınıyorum, öyle alacağım. Yalnız şu 90 küsür lira olanı nerede var onu bir türlü bulamadım, 112 liraya alacağız herhalde

112 olani alacaksin iste Plus ekleyince o 90 kusura dusuyordu. Al da anlatirim uc bes bisey

Terbiyesiz herif üç beş anlatırım diyor ya

Bu arada o Plus indirimi ile, %10 indirimli 112 gözüküyordu Pc üzerinden. Konsol üzerinden Plus ile alırken hakikaten 98 lira gözüküyormuş. 98'e aldım yani, misler gibi.

Editçik: 16GB imiş boyutu. İyi bari 1-1.5 saate falan iner de bu gece dolanırım biraz soğuk boşlukta...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 25 Ağustos 2017; 21:5:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante


quote:

Orijinalden alıntı: Kraven


quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Harika ya bazen oyle manzaralara denk geliyorum ki oturup izliyorum gidemiyorum.

Procyon - Davy Dock semalari.
< Resime gitmek için tıklayın >

Belli zaten bir yere gitmediğin. Ben konsolu açınca nasıl Overwatch'a giriyorsam, sende de her baktığımda bu açık.




Megerse boyle bir oyun ariyormusum napayim gel sen de buralar cok guzel

O rezil oyunu bile açlıktan dolayı iştahla oynayan adamız biz, gayet tabii aradığın oyun bu olacak... Aslında oyunu ben PC'de almıştım, aldığımın ertesi günü anakart patladı ve yüzünü göremedim o nedenle... Konsola da almak istiyorum da şu Commander paketi 60 dolarmış, 60 dolar da bu aralar beni bozar Hayrına üstüme atacak biri olur veya güzelinden bir primary bulursam seve seve gelirim.

TR Psn'de veya Uk'de veya herhangi avrupa Psn'de indirimde oyun kacirma 90 kusur liraya geliyor Commander edition.

NMS deme bak fenalik basti duyunca

Önceki mesajlarda gördüm de dikkat etmemişim demek ki; ben o indirimi standart versiyon için zannediyordum. Yalnız Store'da 51 lira ve Season Pass olarak gözüküyor, 90 küsür liralık Commander sürümü nerede ola ki ? 125 liraya falan geliyor bu şekilde çünkü. 90 civarı ise TR hesabıyla alırım o zaman.

Editçik:https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/elite-dangerous-commander-deluxe-edition/cid=EP2377-CUSA05308_00-COMMANDELUXEPACK

Burada 112 lira diyor. 90 küsür lira nerede yahu, onu bulalım da onu alayım

Bir editçik daha: Plus indirimiymiş bu. TR hesabında Plus yok, bunu nasıl yapacağız peki ?

Oyunu almak icin hesap acacaksin ya. TR den alacaksan kredi kartini ekledigin zaman Plus 14 gun deneme al bedavaya. Plus indirimi de gelecek oyle

TR den almayacaksan gift code yoluyla alacaksan diger ulke psnlere kart ekleyemedigin icin 14 gun alamiyorsun. O zaman da hesabi PS4'e ekleyip kayitli veri yonetimine gel ayarlardan. Oradan plus ikonlu olan secenegi sec. Plusin yok sana 2 gun hediye ediyim mi diyecek. Ver babacim de

Bedava Plus ile indirim geliyorsa öyle yapayım o zaman, en mantıklısı o. Şu işleri halledip müsait olunca parti atarım, anlatırsın bana oyun mekaniklerini. En ucuz nerede var, ona bakınıyorum, öyle alacağım. Yalnız şu 90 küsür lira olanı nerede var onu bir türlü bulamadım, 112 liraya alacağız herhalde

112 olani alacaksin iste Plus ekleyince o 90 kusura dusuyordu. Al da anlatirim uc bes bisey

Terbiyesiz herif üç beş anlatırım diyor ya

Bu arada o Plus indirimi ile, %10 indirimli 112 gözüküyordu Pc üzerinden. Konsol üzerinden Plus ile alırken hakikaten 98 lira gözüküyormuş. 98'e aldım yani, misler gibi.

Editçik: 16GB imiş boyutu. İyi bari 1-1.5 saate falan iner de bu gece dolanırım biraz soğuk boşlukta...

Iyi aldin ben 160a almistim.



Bu gece zor ama yarin gorunce sohbet at bana uc bes ogreteyim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.